Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20
Players nickname
Vendetta Prince
Suspect ID
0
Date of violation
May 9, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wQMJ8JgqEms

Prince Dior

Player
Player
Nako 2 Puta ponovljenog da ne dobio warn svi da izadju 5 4 iz zone oni to ne rade vec se svadjaju sa Vagoso-m sto imaju taoca, u tom trenutku ja FIB Sef Osoblja dolazim i ponavljam im 16 puta da se sklone da ne bi doslo do kakvog konflikta LSPD odbija to i nastavlja da se svadja, u tom trenutku je se desilo sto je se desilo LSPD ne bi trebao vako da radi i ne bi trebao vako da ga neko vodi dostavit cu tu 2 video dje rade massfail i rdm u gradu! i kao sto sam napomeno LPSD nikad ne slusa naredbe vecih cinova FIB-a ili bilo kog ostalih organizacija kao FIB NG SAHP zato sto oni nisu prosli obuku i nisu nauceni pravilima grada !

Lazarcr7

Player
Player
assc Znam ja dobro zbog čega ne brini ti druže, nije sigurno za dzabe juče bio u demorgan dva puta, lik ne zna šta radi a tu se nesto pravi pametan što se vidi i na snimku da ne poštuje pravila, ima tri puške na glavu u policijsku stanicu i tu skače nešto pravi se pametan bez Fear-a a to je radio samo da bi okačio LSPD kako ga pucaju u green zoni a ne zna da imaju pravo ako imaju veći razlog za paljbu.

Stefan Micevic

Player
Player
Zelim samo da kazem da je LSPD na pljacku prodavnice 24/7 dosao sa 2 oklopna vozila bez pratnje sto i ova slika dokazuje:

ali nazalost nemam pov gdje se jasno vide njihove tablice niti panciri. samo bih zamolio ako ne znaju da rade svoj posao neka ga i ne rade.

assc

Player
Player
Zelim samo da kazem da je LSPD na pljacku prodavnice 24/7 dosao sa 2 oklopna vozila bez pratnje sto i ova slika dokazuje:

ali nazalost nemam pov gdje se jasno vide njihove tablice niti panciri. samo bih zamolio ako ne znaju da rade svoj posao neka ga i ne rade.
AHAHHAHAHAAH i onda kazu da mi ne znamo sta radimo

Lazarcr7

Player
Player
Slika ti me dokazuje ništa, vidi se da nisi upućen šta se desilo, LSPD je krenuo u NG na ammo run, sa dve blinde i patrolno vozilo ali se u trenutku desila pljacka i onda su se tu zaustavili ali ti naravno vidis samo dve blinde a ne patrolno vozilo i onda kačiš nešto bez dokaza

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Sta je bilo ono jucer kad je pljacko auditiore ono nema poente da je pljacka i na kraju ih jos puste

Prince Dior

Player
Player
Kao sto vidim da su ljuti LSPD sto ih krize savjest sto su napravili Fail pola vas u LSPD je 18-25k Id i taj LSPD neće nikad funkcionirat sve dok ne dobje nove zamjenike lidera Cale volim njegov RP i sve radi dobro ali njegovi zamjenici ne znaju Radit !

Lazarcr7

Player
Player
I ti mali da ćutiš nisam došao ovdje saznavat ko je dobio han ili nešto drugo ne diraj smajsera on nije nigdje u ovom topicu to sto vi radite sta vi želite neće moći vise tako
Ako sam ja mali za tebe onda si ti sigurno neki matorac od 70god. Da vas bude sramota šta radite u Fib-u, juče ste došli odma mislite da ste bogovi, na black marketu se deru svi fibovci da puste ove iz LSPD-a da pucaju ove preko zone da bi ih namestili nesto umesto kao kolege da saradjuju vi se nameštate medjusobno, ali ne brinite se uskoro se završava treći mandat pa se nadam da ćete svi da budete srećni kad Ćale ode iz LSPD. a ne znate da ćete tek da imate probleme po gradu.

Prince Dior

Player
Player
Ja nemam nista protiv Čaleta vrh lik vrh lider i sve ali cale nije svaki dan tu i ne moze kontrolirat sve znaci trebaju nove zamjenike

Lazarcr7

Player
Player
Ja nemam nista protiv Čaleta vrh lik vrh lider i sve ali cale nije svaki dan tu i ne moze kontrolirat sve znaci trebaju nove zamjenike
Ja se slažem sa tobom, ako ćeš iskreno ljudstva nema aktivnih, od 140 njih 20 su aktivni to je najveći problem, high komanda treba da se promeni to stoji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom