Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46951
Players nickname
Bogdan Nastic
Suspect ID
53545 63359 63175
Date of violation
Nov 11, 2025
Time of violation
22:26
Proofs
https://youtu.be/nIQKbuB08U0

dariojuric

Player
Player
napravio si PG kad si pricao dok si bio mrtav i imao si 5 puska na glavi tako da si 2 pravila prekrsio u 1min
ako je ovo offtopic izvinite nisam znao

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
gde je brojanje + procitaj pravila jer ih ocito ne znas da u gradu ne smes da to radis u gradu. I jos 1 stvar to sto sam ja prico nije do mene nego do skripte meni je prst ostao na tastaturi nakon cega sam ga pustio (3 sekunde posle smrti) dok sam skonto da ste me ubili, a koliko ja vidim nina je krenula da broji kao 5 sec i odmah sela u auto, vi mi niste dali nikakav uslov tako da nisam znao sta ste hteli

Senticmilos45

Player
Player

Uredno smo mu izbrojali da podignu ruke i da se skloni sa ovog mesta. Lepo se cuje na moj pov od strane mene i mog prijatelja.sve(ID 53545)

Last edited:

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
Sve jedno G.P 6.15 je prekrsen
Ako je vec hteo da se pucamo idemo u geto ili arenu pa ce se pucamo do sutra

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
Kao I geto pravilo 1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI
gde se jasno vidi na snimku da zele da me kidnapuju/robaju jer zasto bi nekom rekao da digne ruke osim ako ga ne kidnapujes/robas

Senticmilos45

Player
Player
Uredno smo ti izbrojali 5sek pa cak i preko toga, i rekli da se udaljis sa mestaaaa prijatelj je rekao da se pomeris sa mesta a ti si stojao. Da si otisao ne bi te pucali. Nisi ispunio zahteve tolko

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
Na mom povuce se necuje da Iko od vas prica blio sta, a I Sam si gore napisao da ste mi uredno izbrojali da podignem ruke

Uredno smo mu izbrojali da podignu ruke i da se skloni sa ovog mesta. Lepo se cuje na moj pov od strane mene i mog prijatelja.sve(ID 53545)

Senticmilos45

Player
Player
Moj prijatelj je prvi krenuo da ti broji DA SE POMERIS!!! Mi smo ti zajedno brojali da podignes ruke i da se pomeris od nas.Toliko jasno je da se ne radi ni o kakvom kidnapovanju. Nisi se pomerio i zavrsio si + imao si 3,4 puske na glavi i nisi hteo da odes FearRP

Senticmilos45

Player
Player
Ne bi fear bio nikako jer nismo hteli da te robamo niti kidnapujemo. Samo smo hteli da se pomeris kao sto ti izbrojano a ja sam isto rekao da podignes ruke da ne bi ti krenuo da pucas na nas ili izvadis pusku. Tolko da smo krenuli da te robamo digli bi te i uzeli...

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
Ako nisi primetio rev mi je bio u ruci I sve Sam radio sa revom, tako da Sam iste sekunde mogao da pucam cim mi je uperila pistolj u glavu Ali nisam hteo jer Sam znao da nece da puca+ pored mene je bio I pd, Koji su ocigledno operisani jer su vas samo gledali.

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Odbijeno

Igraci ne krse pravilo (imali su razlog hteli su da izbave ID 4035 i brojano vam je vidi se na drugom POVu)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom