Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Dusan White

Dusan White najpoznatiji covek na ovom sajtu
Player
Joined
Jan 12, 2024
Messages
203
Ime: Dusan White
Pol: Muski
Starost: 21 godina
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Mihail
Majka: Adrijana
Težina: 80kg
Visina: 185cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Bela
Tetovaže: Imam
Prednosti: Snalazljiv,lukav,odgovoran
Slabost: Cesto nervozan i lenj

Životna priča 200+ reči:
Ja sam Dusan White decak koji je rodjen 2003 godine u Beogradu. Odrastao sam kao Dusan Stankovicc uz oca po imenu Mihail koji je radio kao tajni agent u Federalnom Istraznom Birou, i majku Adrijanu koja je takodje radila u Federalnom Istraznom Birou kao detektivka. Ziveo sam jako skromno sa svojim roditeljima i sanjao sam o tome da postanem tajni agent kao i moj otac. Roditelji su me ucili da suzbijam kriminal i ucili su me tajnim FIB-ovim tehnikama. Bio sam tvrdoglavo dete ali takodje i snalazljiv i lukav. Kada sam napunio 18 godina ostao sam kod kuce radi proslave rodjendana. Sutradan sam se probudio i cuo na svom radiu da je ubijen tajni agent sa inicijalima M.S. Bio je to moj otac koji je razotkrio bazu kriminalaca i ubijen je na licu mesta i bacen sa litice. Moja majka je bila potresena tim dogadjajem i odmah je krenula u istragu a ja sam joj pomagao. Kada je nasla potencijalno mesto gde se nalazi telo mog oca otisla je u tajnosti i biva ubijena od strane iste mafije.
Pobegao sam iz grada i upleo se u kriminalne radnje iz besa i da bih poboljsao svoje vestine sa oruzijem da bih se osvetio. Nakon 2 godine uspesnog kriminala i dalje nisam nasao ubice svojih roditelja pa sam odlucio da okrenem stranu. Uradio sam plasticnu operaciju i promenio svoj identitet. Kao Dusan White zaposliso sam se u Govermentu gde sam sa svojim bratom Lukileom bio jedan od vladinih agenata i isli smo na razne akcije ali ubicama mojih roditelja ni traga. Nakon toga sam odlucio da bih trebao nauciti kako da na sto brzi i sto efikasniji nacin pruzam prvu pomoc pa sam se zaposlio kao vodja medicinskog osoblja u Emergency Medical Service-u. Kada sam to zavrsio otisao sam u San Andreas Highway Patrol gde sam sa svojim bratom vodio Specijalnu Antiteroristicku Jedinicu. Svi su me voleli i imao sam jako lepu saradnju sa kolegama. Nakon dugog iskustva kao zamenika kapetana u toj jedinici odlucio sam da apliciram za posao u Federalnom Istraznom Birou. Prosao sam apliciranje i uz pomoc starog druga moga oca poceo sam da prikupljam dokaze o bandama i postao tajni agent kao i svoj otac. Napokon sam pronasao ubice svog oca i njihovu bazu. Direktor je okupio sve agente i pokrenuli smo raciju na tu mafiju. Svi bivaju uhapseni a ja uzimam ubice svojih roditelja i vodim ih na ispitivanje. Priznali su svoje zlocine i sada dozivonto trunu u zatvoru. Sa svojim bratom pokrecem biznis i vracam se u Goverment gde se sa kolegama druzim i uspesno radim.

Ishodi:
1-Dusan može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Dusan samo ima strah tri puške na glavi (bez straha od dve).
3-Dusan se može suočiti u 1v2 situacijom zbog svoje obučenosti i iskustva u drzavnim i kriminalnim organinzacijama!
4-Dusan moze da dize nekoga sa kompletom prve pomoci, pljacka, vuce nekoga,dize stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo,pretrazuje nekoga sa oruzjem u ruci(naravno bez pusaka)
5-Dusan je stručan u rukovanju svim vrstama oružja zbog svoje snage i iskustva.
6-Dusan može voziti vozila do brzine do 70 km/h po off-road putevima.
7-Dusan može koristiti sva legalna ili ilegalna oružja zbog svog iskustva o rukovodjenju oružja iz različitih organizacija i kriminalnih radnji!
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,794
Biografija PRIHVACENA.
  • Pripazite na P.D. 1.6.
  • Dusan može voziti vozila do brzine do 70 km/h po off-road putevima. - Krsi pravilo PG.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom