Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV Korumpirana Biografija | Ajs Alcapone | 39776

Rejected
Status
Not open for further replies.

AjsAlcapone

Player
Player
Joined
May 2, 2023
Messages
8
Ime: Ajs Alcapone
Datum rođenja: 20.02.1994.
Mjesto rođenja:Beograd
Visina i težina: 175 cm / 75 kg
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Bela
Tetovaže: Po celom telu
Državljanstvo: Američko
Osobine: Lukav, ambiciozan, nemilosrdan


Zivotna prica:

- Ajs Alcapone je dete Tomija, mafijasa, rođeno i odraslo u surovom okruzenju. Uzor mu je, naravno bio otac, cutljiv i cvrst tip koji nikome nije prastao. Jos kao mlad istakao se u brojnim akcijama gde su njegova veština i hrabrost privukle pažnju starijih članova klana tako da se brzo uspinjao u hijerarhiji. Međutim, njegova sudbina se promenila kada je ubio rivala iz konkurentskog klana, što je pretilo da izazove rat medju porodicama. Ne bi li izbegao osvetu, Ajs je napustio Srbiju i preselio se u Los Santos, grad ogrezao u kriminalu koji je, dakle, bio idealno mesto za novi pocetak.

U Los Santosu, Ajs je morao da se prilagodi novom okruzenju ali su mu prethodno stečene veštine znatno olakšale i ubrzale put ka vrhu. Brzo je stekao reputaciju nekoga čiji mladalacki izgled može da zavara i koga nikako ne treba potceniti.

Tokom vremena Ajs je shvatio da kao pojedinac, ma kako sposoban bio, nece moci da ostvari ono ka čemu je stremio. S toga je metodično počeo je da gradi svoj uski krug poverljivih ljudi, sklapajući saveze sa onima koji su cenili njegovu hrabrost i odlucnost. Iako je njegova prošlost ostavila ožiljke, Ajs je počeo da gleda ka budućnosti, sanjajući o udobnom životu koji je nekada bio nedostižan u svetu iz koga je potekao.

Karijera:

- Ajs Alcapone je bio agent Vlade, korumpiran i duboko uvučen u mrežu intriga i laži. Njegove veze dosezale su visoke krugove moći, omogućavajući mu pristup tajnim informacijama kojima se vesto služio ucenjujući i manipulišuci ljudima a pritom ostajući u senci, van svake sumnje. Njegova sposobnost da izbegne otkrivanje dugo je frustrirala njegove nadredjene ali kada je istina napokon izašla na videlo, srušila je mnoge stubove moći u Vladi, povukavsi mnoge za sobom. Ajs je postao simbol prikrivene i zloupotrebljene moći kao budući nauk za društvo.

Iako je pokušavao, i obicno uspevao da sakrije svoje tragove, Ajs se konačno suočio sa posledicama svojih dela. Istina je izbila na videlo. Njegova korumpiranost je skrenula paznju javnosti na duboku, trulu srž sistema i narušila poverenje u Vladu. Mnogi su se pitali koliko je još takvih kao Ajs skriveno među njima. Slučaj je pokrenuo čitavu lavinu istraga i reformi ali je takođe ostavio ožiljke na društvu i pitanje integriteta liderstva koje će trajati generacijama.

- Ajs je zbog proslosti veoma bahat i moze da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
- Ajs moze da: vuce, skuplja sa poda, veze, ubacuje u auto, penje uz merdevine, otvara PDA, pruza prvu pomoc sa revolverom u ruci
- Ajs moze da onesvesti/ubije kolegu/kriminalca/civila ako ga uhvati u korupciji
- Ajs moze da saradjuje sa kriminalnim familijama i bandama u korist njemu ili organizaciji
- Ajs moze svakome da unisti/otkrije kamericu (uz upotrebu try komande)
- Ajs je u mogućnosti da radi undercover bez uniforme i može koristiti svoje vozilo u službene svrhe
-Ajs moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom.
-Ajs moze da trazi i uzme mito do 100.000
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,990
Biografija PRIHVACENA.
  • Pripazite na pravilo PG.
  • Pripazite na pravilo P.D. 1.6.


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom