By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj POV cele situacije od pocetka do kraja, i zanima me kako ti kao drzavna krades panele?sve se vidi u pov-u broji mi bez razloga i stigo je do 3 i kreno pucat a ja sam otiso i on mene jos puca
To nije cela situacija, drugar ti lezi dole vec se odvija situacija dosta duze. Jbg kradja panela posla po zlusve se vidi u pov-u broji mi bez razloga i stigo je do 3 i kreno pucat a ja sam otiso i on mene jos puca
jasno se vidi na pov-u kako lik broji i ja sam kreno da bezim jer mi je reko imas 5 sekundi da bezis i ja sam pobego i on kreno da me puca ne kontamDaj POV cele situacije od pocetka do kraja, i zanima me kako ti kao drzavna krades panele?
daj cele situacije samo i opustenojasno se vidi na pov-u kako lik broji i ja sam kreno da bezim jer mi je reko imas 5 sekundi da bezis i ja sam pobego i on kreno da me puca ne kontam
obrisao sam ostale snimke jer sam mislio da cete prihvatiti ovu bez ikakvih problema..daj cele situacije samo i opusteno