Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Goti

EX SAHP Leader
Player
1.Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-7h
5. Vaš Diskord: parada09
6. Vaše Ingame ime: Ivan Goti
7. Vaš ID: 51139

1. Lider za: The Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1
Hoću okupiti ekipu koja radi kao prava ulična banda — jasne pozicije, disciplina i zajednički cilj. Kao lider ću postaviti pravila, organizirati ljude i izgraditi stabilnu strukturu koja će Vagos pretvoriti u respektabilnu i opasnu ekipu na serveru.
2.2
Vagos je tu zbog teritorija i kontrole kvarta, i ne želim samo sudjelovati u sukobima — cilj mi je pobjeđivati u njima. Vodit ću bandu koja ide na pobjedu, brani svoj teren i pokaže svima da je naš kvart nedodirljiv.
2.3
Kao lider imam priliku oblikovati prepoznatljiv stil bande — kako komuniciramo, kako radimo RP situacije kao što su pregovori, zasjede, krijumčarenje i savezi. Želim podići RP na višu razinu i učiniti organizaciju zanimljivom i aktivnom za sve članove.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Članovi bi trebali imati sličan stil komunikacije i ponašanja prema drugim organizacijama. To znači da koristimo određene fraze, imamo svoj način javljanja na radio, prepoznatljiv stil oblačenja i jasan odnos prema rivalima. Kad banda ima svoj identitet i karakter, odmah djeluje ozbiljnije i ostavlja jači dojam u RP-u.
3.2
Ne želim da se sve svodi samo na pucnjave. Plan je uvoditi više pravih RP situacija poput tajnih sastanaka, pregovora, dogovora oko oružja ili droge, postavljanje zasjeda, krijumčarenje i kontrola ulice. Takve scene čine Vagos zanimljivijim i daju osjećaj da organizacija stvarno živi na serveru.
3.3
Važno mi je da svaki član zna svoju ulogu – tko vodi napad, tko pregovara, tko je zadužen za nabavu opreme ili informacija. Kada svi znaju što rade i imaju svoju odgovornost, RP postaje puno prirodniji i ozbiljniji, a članovi se lakše užive u priču.
4. Rankovi

1. Suspend
2. Čistač
3. Mladji diler
4. Vandal

5. Lud lik
6. Omanja Glava

7. Glava
8. Baja
9. Turfer
10. Brat Moj

11. Omanji Gazda
12. Gazda
13. Firma

Aleksa Borge

EMS on top
Player
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u petak 24.10.2025. sa početkom u 18h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom