Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jerry Thompson

Player
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
589
Ime: Jerry Knight Thompson
Pol: Muski
Starost: 34
Rasa: Bela
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Las Vegas
Otac: Suge Knight Thompson
Majka: Harper Addy
Težina: 86 kg
Visina: 188 cm
Boja očiju: Plave
Boja kose: Braun
Tetovaže: Vrat, celo, obe ruke, obe noge, grb, polovina, grudi
Prednosti: Brzo razmisljenje, baratanje oruzjem
Slabost: Tvroglavost, brzo razmisljenje


Životna priča:
Jerry, rodjen u ne zgodno vreme u Las Vegasu. U to vreme su borbe i popularnost obe Amerikanse bande, Crips i Bloods. Jerry sa njegovim roditeljima je ziveo u Comptonu. Suge, njegov otac je clan bande, West Side-a. Radi sa mnogo poznate face, kao i oni sa njim.
Suge, rodjen 19 April, 1965. Od male noge je na ulici, zna mnogo cake i precice na istoj. Na svoj 22 rodjendan pronalazi svoju srodnu dusu, Harper.
Harper dolazi iz bogate familije, takodje ziteli Compton-a. Suge i Harper su zajedno 7 meseca, nakon sto Harper postaje trudna nakon njenoj rodjendenskoj zabavi. Suge i Knight su prisiljeni da se vencaju zbog deteta, Jerrya. Jerry se radja 03.5.1988.

Jerry ima tesko detinstvo u Comptonu, kao dete ima prezivljeno mnogo trauma. Jedna od njih je kada su rivali Suge-a, zapalili njihovo auto u njihovu kucu koje je stajalo u garazu. Rivali su usli u garazu 08.8.1994 - Ponedeljak, bilo je oko 04:27 ujutro, svi su spavali kao i mali Jerry. Garaza se nalazila tacno do Jerry-evu sobu, nakon sto su celu garazu posipali sa gorivom, zapalili su istu. Jerry, Suge i Harper ustaju od gusenja, izlaze na ulici i gledaju kako gori, dok Suge zove svoje prijatelje da ih obavesti. Nakon 13 minuta stigla su 2 puna auta, po 4 coveka u njima, rivali su bili blizu kuce i poceli su pucnjavu nad njima, u toj pucnjavi je bilo 0 zrtava sa 7 povredjenih lica.
Jerry i Harper se sele privremeno u kucu njene roditelje, Beverly Hills, California. Tamo su 7 meseca dok se kuca ne renovise i situacija smiri.

Nakon sto su Jerry i Harper nazad u Comptonu, zive mirno sve do 07.9.1996. U to vreme, Jerry ide u skolu, druzi se sa decacima iz bloka i nema probleme. Suge 1995-te godina izbavlja i placa kauciju za tadasnji poznati reper Tupac Amaru Shakur. Placa kauciju vrednu 3 miliona Amerikanskih dolara i potpisuje ugovor sa njim.
Tupac radi za Death Row Records studio, snima za njih i pravi pesme, Death Row Records su poznati po West Side-u i njihovim rivalima East Side.
07.9.1996 - Subota, odvija se bokserski mec izmedju Mike Tayson-a i Bruce Seldon-a u MGM Grand Garden Areni. Suge ide tamo sa svojim prijateljem Tupac Shakur. Nakon meca, nastaje velika tuca na recepciji hotela, nakon sto Orlando Anderson je probao da mu ukrade zlatni lanac gde ima Death Row label.
Orlando nece uspeti u to, nakon toga su Tupac i Suge zateknuti u BMW 750i na crveno svetlo, dogadja se pucnjava i Tupac je tesko povredjen, kao i Suge.

Harper nakon tog incidenta, odlucuje da se preseli u Los Santos, gde su njeni roditelji otisli. Sele se u apartman 1483 u stambenom kompleksu 7. Jerry drzi taj stan nakon smrti njegove majke, babe i deda. U medjuvremenu, Jerry se druzi sa decacima i likovima iz ulice La Puerta, 2 bloka nize od njihov apartman. Zapoznaje se sa prvim pistoljem, prvom tucom. Tu uci stvari koje nije imao mogucnost da nauci u Compton-u, zbog njegove zrelosti i njegove godine.

Posle par godina, Jerry pronalazi i svoju porodicu, koju postuje i radi sve za nju. Isto kao sto bi uradio i za njegove drugare iz starog Comptona ili iz La Puerte. Tu sakuplja pare, kupuje svoj auto i stvara njegov štek, koji koristi kao svoje malo skladiste.
Tokom prvih par meseca, Jerry je vozac svojih prijatelja u vecini slucaja, pa tako je naucio, uci i ucice stvari za poboljsanje voznje. Jerry tu pronalazi ljubav u automobilima i stvara svoju kolekciju auta, sve na sve 9 auta koja mu stoje u garazi stana 1483.

2018 se prijavljuje na policiskoj akademii, gde uci policijske vestine. Uci iste i posle tog koristi ih na ulici, na duznosti i u borbama sa svojim rivalima / neprijatelima / kriminalcima.


Ishodi:
1- Jerry moze da dize ljude sa revolverom ili bilo kojim drugim pistoljem u ruci.
2- Jerry moze da brise seriski kod od bilo koji pistolj ili oruzje u sve organizacije.
3- Jerry je spreman da uradi sve za porodici. (Izda svoje kolege, ubije bilo kog bilo gde (+ 5 sekundi) za njih)
4- Jerry moze da udje u borbi 1v2 zbog svoje prezivljene traume u Comptonu.
5- Jerry moze da vozi OffRoad sa autima koje su AWD (All Wheel Drive) ili RWD (Rear Wheel Drive) zbog toga sto je probao puno auta i navikao se na njih za svaki teren. (Iskljucak sportske aute)
6- Jerry moze da nosti sa njim 3 grama kokaina gde i da ide, sta i da radi. (Ako je OnDuty moze nositi pod njegovim rizikom, kao i opcenito).
7- Jerry moze da veze lisice sa pistoljem u ruci ili bilo kojim drugim pistoljem.
8- Jerry ako se oseca nesigurno i ugrozeno, moze da onesposobi nekog pomocu svojeg revolvera. (+ 5 sekundi pravilo)
 

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Joined
Oct 21, 2021
Messages
583
Biografija ODOBRENA
5- Jerry moze da vozi OffRoad sa autima koje su AWD (All Wheel Drive) ili RWD (Rear Wheel Drive) zbog toga sto je probao puno auta i navikao se na njih za svaki teren. (Iskljucak sportske aute)
Pripazite na pravilo Power Gaming
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom