Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30666
Players nickname
Imran Kennedy
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
03:50
Proofs
https://imgur.com/FtBTqst

tozi 30666

Player
Player
selam alejkum postovana administracijo ja se ovim putem izvinjam za sve sto sam radio zeleo bih da pitam dali bi mogao biti unbanan da mogu nastavim da igram na ovaj prelijepi ja se izvinjavam ponovo za sve sto sam radio i stvarno bih voleo ako bi mi se dopustilo da nastavim da igram na ovom projektu i izvinjavam se muji i abrahmu za sve nedela sto sam radio i molio bih muju i abrahama da mi dopuste ponovo da igram na ovom projektu . s postovanjem Imran Kennedy

Mare Driip

Player
Player
I ja sam bl-an i meni je žao zbog svog postupka svi mi smo ustvari bili glupi i nismo razmišljali o posledicama meni bi i ostalima bi verovatno žnačilo da dobijemo drugu šansu.

tozi 30666

Player
Player
I ja sam bl-an i meni je žao zbog svog postupka svi mi smo ustvari bili glupi i nismo razmišljali o posledicama meni bi i ostalima bi verovatno žnačilo da dobijemo drugu šansu.
Znam brate da bi i tebi i ostalima znacilo al znam da su male sanse da abraham kaze dobili ste unban i znam da ce reci kazna ostaje ili nazalost kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom