Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Po krivome me blokirao a ja stojao u basti

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Smekerica
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Oct 18, 2025
Time
19:39
Proofs

ZEMOPANDA

Player
Player
Bio sam u kontaktu sa adminom Urke T. zbog neke battle pass misije sa drugom zbog poteskoca to sredili skupa i on oso svojim putem ja u basti zalio plantazu i oso jesti,vracam se blokiran na 60 dana navodno da jo koristim kao neke bot komande sto nema nikakve veze s vezom…??? Sad mi stoje sve plantaze laboratorij bunker i panel i nista ne mogu da sredjivam…molim vas sto pre reakcija hvala

ZEMOPANDA

Player
Player
Brate hajde vise nemam ja 1000 zivaca ni minuta za tebe,znam 10000000% da ne trosim niti imam ista sto se ne sme korostiti ali ovdje je izgleda nesto drugo u pitanju koliko ja vidim…jos kupio premium plus danas i znam da nista ne koristim stavit cu te rockstar games za prevaru i krivu blokaciku mog acc nek provere i moj komp dal sam sta snimo krivo jer ovo je bas zajebancija gospodine Miic…

attila harnus

Player
Player
dajte ljudi da budemo realni ja sam sve vreme uz njega nista nije uradio niti koristio doneliste pogresne odluke molim vas da odblokirate moga brata

Status
Not open for further replies.
Top Bottom