Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45048
Players nickname
Hulije Cezarov
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Mar 11, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/pnAIiIa

crophoenix

Player
Player
Nisam odavno palio GTA, neki dan upalim i vidim nekakav Blacklisted (evading) od 11.3. u ponoć od strane Mujo_Simba.. moj ID: 45048 (Hulije Cezarov)

Ne razumijem do čega je jer znam da sam se vozao, regao auto, malo taxi vozao.. ušao u neki fam.. ništa nisam niti napravio.. bio sam admin na raznim serverima i znam raznorazna pravila.. ovdje je činjenica da samo nisam ulazio u igru već dugo..
Chill sam igrac od 34g udem malo da se vozam, malo se sprdam s ljudima.. ne razumijem kako se pojavio taj neki ban odjednom!?

Malo sam prokopao forum, za moj ID nigdje na forumu nisam ništa našao..

Išao sam i guglati da vidim o čemu se može raditi kad je evading u pitanju.. Cini se da se radi o kao nekom drugom acc.. Ja drugi acc nisam nikada radio, niti imam zašto.. Niti sam davao svoj rockstar ID ikome za instalaciju igre, niti sam koristio citove niti imam VAC ban, niti moj acc koristi itko drugi osim mene. Nekad davno koristio sam Redux, i jednom sam isprobao FiveMods, ali mi je crashala igra neš sam zeznuo (slab pc, ja pretjerao), pa obrisao i to...možda je do toga?

Sve u svemu, evo ja sam se potrudio izvući informacija koliko sam mogao, a vas još jednom molim da štagod da se desilo uvažite unban appeal.. i dalje mi nije jasno kak je došlo do toga :D

Eto fala i pozz ekipi, nadam se da se vidimo na serveru :)

PS: tražen je ispravak formata pa je valjda to to (promijenio naslov i datum dolje, molim da mi kazete ako sta treba drukcije, zbilja bih volio malo po grandu opet vozati)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom