Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal for Blacklist (evading) | Mujo_Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40458
Players nickname
Hulije Cezarov
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Mar 11, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/pnAIiIa

crophoenix

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ulažem žalbu na odluku donesenu 11.03.2025. od strane Mujo_Simba prema ID: 45048 (Hulije Cezarov)

Rockstar acc koji je aktivan i kojeg koristim je jedini koji sam ikada koristio i samo i isključivo ja ga koristim. Nisam prodavao acc, niti ikakve accountove davao ikome ikada na koristenje. Moj acc nije nikada bio preprodavan niti je bio dijelom ičega takvoga. Račun koristim samo ja, na svom kompu, doma, na svojem netu. Mojem PCu nitko nema pristup. Takoder, nikada nisam dobio steam niti VAC ban..nije bilo niti potrebe niti razloga. Nakon dugog nekorištenja računala i uopće igranja ikakvih igrica dočekao me ban. smatram da je neosnovan i neutemeljen. Na nekim serverima sam bio i admin i razumijem donekle tezinu. Ali ne i opravdanje moje situacije.
Isto tako s mojeg acc se nikada nikoga nije vrijeđalo niti omalovažavalo. Nisam nikada bio predmet rasprave na ovome serveru. Također, moje se ime niti ID ne spominju u niti jednom threadu na ovome forumu. Igrač sam koji poštuje sva pravila, ne radi probleme, i uživa u vremenu provedenom na Grandu. Nikad nisam izbjegao RP situacije na nijednom serveru, pa niti na ovom. A na ovome baš isključivo vozam taxi i chillam s ljudima. Zaradujem, borim se za karakter. Očito je Redux ili FiveMods mogući dio problema, međutim u to vrijeme samo sam isprobavao mogućnosti za poboljšanje FPSa na svom tosteru od kompa. Toga iovako više nemam jer koristi nisam dobio.

smatram da je ovaj ban krivo donešen, nema osnova za isti, te očekujem unban čim prije, obzirom da je neosnovan i neopravdan.

Lijep pozdrav

See you on 5grand

Status
Not open for further replies.
Top Bottom