By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bmk za mg nego vi dobijate warn sine brojali ste vi al sam se ja odaljio i ubili ste me kasnijeala pijes magnezijum sine,okaci od pocetka brojali smo sve trojica i 3 puta dolazis do nas i vracas se da bi dao info na discord.SELF REPORT HAHA
Brate moj dobri ako su ti odbrojali jednom i ako se ti vratis na isto mesto neposredno nakon NE MORAJU da ti broje opet.Ovo je cist self report nadam seda ce admin da kaze istbmk za mg nego vi dobijate warn sine brojali ste vi al sam se ja odaljio i ubili ste me kasnije
ne brini se ne znas ti pravila dovoljnoBrate moj dobri ako su ti odbrojali jednom i ako se ti vratis na isto mesto neposredno nakon NE MORAJU da ti broje opet.Ovo je cist self report nadam seda ce admin da kaze istvo je uz mg i bait.
Slobodno provri ig pozovi admina i pitaj jel treba dvaput da brojis istom liku ako je otisao pa se odma nakon vratione brini se ne znas ti pravila dovoljno
Nene sinovac,ti si dosao pa se udaljio pa dosao pa se udaljio pa opet dosao i zalegao na pod.Hvalabmk za mg nego vi dobijate warn sine brojali ste vi al sam se ja odaljio i ubili ste me kasnije
Slobodno okaci pov OD POCETKA a ne tu reklamu,i na kraju cete samo ti i tvoj kolega popiti mg,dajes info tamo gledate ID ljudi koji su vas ubili ranije pa gledate jesu isti da ih prospete bez brojanjabmk za mg nego vi dobijate warn sine brojali ste vi al sam se ja odaljio i ubili ste me kasnije
I kad pogledam po forumu malo vidim volis ti krsiti 6.15 stvarno ono imas hobibmk za mg nego vi dobijate warn sine brojali ste vi al sam se ja odaljio i ubili ste me kasnije
pa brat moj zato ja znam dal je 6.15 ili ne ovo je cisti 6.15 vidices bratskiI kad pogledam po forumu malo vidim volis ti krsiti 6.15 stvarno ono imas hobi