Ime: Yovan Zenin
Pol: Muški
Starost: 25
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Aleksandar Zenin
Majka: Marija Zenin
Težina: 90kg
Visina: 188cm
Boja očiju: Tamno braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: na rukama
Prednosti: Snaga, izdržljivost, preciznost, hrabrost
Slabost: Tvrdoglavost, preveliko samopouzdanje
Životna priča:
Ja sam Yovan Zenin, rođen u Beogradu, gde sam od malih nogu učio kako da se borim za sebe. Odrastao sam u teškom kraju gde nije bilo mesta za slabost. Moj otac me je učio disciplini i snazi, dok me je majka učila da ostanem pribran i pametan u svakoj situaciji. Još kao klinac sam se bavio sportom, trenirao sam borilačke veštine i radio fizičke poslove koji su me ojačali i mentalno i fizički.
Tokom tinejdžerskih dana, naučio sam kako da se snalazim u opasnim situacijama. Često sam bio primoran da se branim i borim protiv više protivnika, što me je učinilo brzim, preciznim i opasnim. Vremenom sam zavoleo vožnju i naučio da vozim u najtežim uslovima, posebno off-road, gde sam stekao kontrolu i sigurnost čak i na najtežim terenima.
Kasnije sam se susreo sa oružjem i naučio sam da rukujem različitim vrstama, uključujući oružje visokog kalibra. Uvek sam bio fokusiran, smiren i precizan. Moj život nije bio lak, ali me je upravo to oblikovalo u osobu kakva sam danas — nekoga ko ne odustaje, ko ide do kraja i ko uvek stoji čvrsto na nogama bez obzira na situaciju.
Danas sam poznat po svojoj snazi, izdržljivosti i sposobnosti da se nosim sa bilo kakvim izazovom. Ne povlačim se, ne tražim lak put i uvek idem pravo ka cilju.
Ishodi:
1- Yovan može da diže stvari jednom rukom bez problema
2- Yovan može da vozi off-road u najtežim uslovima
3- Yovan može da ide 2v1 i izađe kao pobednik
4- Yovan može da rukuje oružjem visokog kalibra precizno i sigurno
5- Yovan može da izdrži velike fizičke napore bez odustajanja
Starost: 25
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Aleksandar Zenin
Majka: Marija Zenin
Težina: 90kg
Visina: 188cm
Boja očiju: Tamno braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: na rukama
Prednosti: Snaga, izdržljivost, preciznost, hrabrost
Slabost: Tvrdoglavost, preveliko samopouzdanje
Životna priča:
Ja sam Yovan Zenin, rođen u Beogradu, gde sam od malih nogu učio kako da se borim za sebe. Odrastao sam u teškom kraju gde nije bilo mesta za slabost. Moj otac me je učio disciplini i snazi, dok me je majka učila da ostanem pribran i pametan u svakoj situaciji. Još kao klinac sam se bavio sportom, trenirao sam borilačke veštine i radio fizičke poslove koji su me ojačali i mentalno i fizički.
Tokom tinejdžerskih dana, naučio sam kako da se snalazim u opasnim situacijama. Često sam bio primoran da se branim i borim protiv više protivnika, što me je učinilo brzim, preciznim i opasnim. Vremenom sam zavoleo vožnju i naučio da vozim u najtežim uslovima, posebno off-road, gde sam stekao kontrolu i sigurnost čak i na najtežim terenima.
Kasnije sam se susreo sa oružjem i naučio sam da rukujem različitim vrstama, uključujući oružje visokog kalibra. Uvek sam bio fokusiran, smiren i precizan. Moj život nije bio lak, ali me je upravo to oblikovalo u osobu kakva sam danas — nekoga ko ne odustaje, ko ide do kraja i ko uvek stoji čvrsto na nogama bez obzira na situaciju.
Danas sam poznat po svojoj snazi, izdržljivosti i sposobnosti da se nosim sa bilo kakvim izazovom. Ne povlačim se, ne tražim lak put i uvek idem pravo ka cilju.
Ishodi:
1- Yovan može da diže stvari jednom rukom bez problema
2- Yovan može da vozi off-road u najtežim uslovima
3- Yovan može da ide 2v1 i izađe kao pobednik
4- Yovan može da rukuje oružjem visokog kalibra precizno i sigurno
5- Yovan može da izdrži velike fizičke napore bez odustajanja