Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14464
Players nickname
Kila Fankela
Suspect ID
68909
Date of violation
May 19, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/wt77x1

kila1337

sve probleme zarolam u punu 100ku
Player
po mojoj roleplay izjavi mislim da ovaj decko sto me je ubio je donk ili hakuje sto je veoma zlocasto ako je moguce da dostavi ceo pov ovog eventa zato sto nas je decko ono bas skolovao i ako ne hakuje hteo bih da gledam njegov pov da se ugledam na njega ako ne neka mu se zatrazi samo pov de mene ubija hvala pozdrav
FREE ZMIJA

Garfild

Player
Player
Svaka cast kolega, hakeri i dusmani svi na onom projektu trebaju biti kaznjeni. Po mojoj roleplay izjavi maison "kimi zmija" porier koristi pomagala jer se vidi prefire u svakom klipu. Isto tako takodje "zmijica"(zmijetina) nije u mogucnosti da hita ove hitove jer mu je glava prevelika a i telo takodje sto mozemo da vidimo u slici ispod. Zahtevam pc-check od denisa mića ako moze jer on najbolje to radi. Ispucali su mu drugara Pabla Pablita i sad je ljut. A to su uradili sa AR. Anakondica nije ni svestan sta radi, nije nemoguce da se ubo u venu pa ovo radi. Jer je narkoman. Mount Everest Boys. Da nadovezem to sto nas sve vredja i preti nam u DM a mi se stvarno bojimo. Lep pozdrav i nemojte da grizete kao Anakonda.

Garfild

Player
Player
I ovo mu je personalna pesma da ne kazem himna. Ovo nam je rekao da pustimo pa da se smirimo, tako da podelim sa vama i vi da se smirite.

Iks Gold

Player
Player
Pa kao sto mozemo da vidimo, zmijanac ocigledno nema reci za ove optuzbe za sta ga optuzujemo, tako da mislim da je ocigledno da koristi pomagala covek. Al moram da priznam sladak mi je ovako na drugi pogled tako da mozemo i nesto da se dogovorimo ako posalje pov ;) .

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 68909 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio ID 14464 na Biz-War u 01:09 - 19.05.. Rok za dostavu je 16h.

Ova zalba se ne moze povuci!

Svaki naredni offtopic ce biti kaznjen​

poirier7

Player
Player
Jel može jedno proveravanje računara i ceo snimak sa moje kamerice ako treba tu sam za bilo koju roleplay interakciju, šta god treba za mog vanbračnog sina kilu

Last edited:

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 68909 dostavi ceo pov od pocetka pa sve dok je umro na Biz-War u 01:09 - 19.05. Rok za dostavu je 16h.

Ova zalba se ne moze povuci!

Svaki naredni offtopic ce biti kaznjen​

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu. ID 68909 ce biti kaznjen za Pravilo Dogadjaja 1.7

Svi učesnici događaja (turf i fam war) moraju snimiti POV i sačuvati ga u roku od 48 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom