Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
65690
Players nickname
Jovan Alcapone
Suspect ID
47752,54448
Date of violation
May 25, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/0oBIiJbsewU

Jovan Alcapone

Player
Player
Igrac po id 47752 je kada sam bezao namerno me je udario a igrac po id 54448 je rekao stani majke ti i na kraju mi nije dao ni legitimaciju. Hvala.

Nena Stein

Player
Player
Koji si debilce zalis se i jos izmisljas 3.2 rekao sam nemoj da bezis majke ti to nije vredjanje sjebao si se decko, a drugo ti namerno trazis legitimaciju i onda kad si u zatvoru ne pominjes je vidi se da sam hteo da ti dam omda ja nisam odbio da ti dam tako da nije failrp a drugo nije ni vdm igrav te je jednom slucajno udario jer si trcao ulicom nije VDM. Al dobro ovde se pravila izmisljaju

Nena Stein

Player
Player
Vidi meni nije problem da me ti okacis ako ti ja stvarno opsujem majku a ako tinkazem daj majke ti nemoj bezati i to kacis kao uvredu onda to nije uvreda brt zna se sta je uvreda

Nena Stein

Player
Player
Rekao si nesme se spomenuti tkd poz. Hvala
Ne sme se vredjati da sam znao da sinpicka tolika jebao bi ti sve na gomilu pa da imas razloga da kacis pickice mala šugava. Ma ti kacis jer nenznas da igras debilu ajde admine daj mi mute nisam ga uvredio

David Promajaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 54448 ce biti kaznjen za G.P. 3.2 (Zabranjeno je pominjati roditelje/rodbinu u bilo kom chat-u)
ID 47752 ce biti kaznjen za PG (Zabranjena je voznja sport auta po brdovitom terenu)
ID 65690 ce biti kaznjen za MG (Zabranjeno je mesanje IC i OOC informacija, rekli ste PG)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom