Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review POVLACIM NEKA IGRA CITER NA SERVERU I 90751

Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
90751
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
10 00
Proofs
https://streamable.com/16oq6n

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
KACIM MU VEC 4 ACC ZA CITOVANJE NJEGOV DRUG JALE SHARK ISTO IMA NEKE BINDOVE ZA KOJE MI JE PRIZNO ALI NA DRUGOJ TASTATURI,nemocni su na serveru bez cita.|

Rejected - wh I 90751 Momak se smije glavnom adminu na ovom serveru jer mu nista ne mozete ako ne mozete da ga provalite po glasu onda ja ne znam kako da se pomogne ovom projektu jer ovakvi vam ruse server i svi koji se imalo zanimaju ce napustiti projekat

Watch CITER MIS | Streamable JA NE ZNAM U KOJOJ IGRICI TI MENE MOZEES PUCATI DOK JA TEBE NE VIDIM I OVO METAK KAD MU SE NE CUJE A POGODI TE

ISTU NOC KAD STE NA OVOM FORUMU NAPISALI GDJE SE MOMAK SMIJE ALDINU NA NJEGOV KOMENTAR ME JE ISTU NOC ZVAO I ISMIJAVO VAS SERVER JER JE REKAO

JEL ZNAS ONAJ IGRAS STO JE BANOVAN DANAS VISE NIJE ............

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Iskreno smijesno mi je ovo sad da igras sa vise acc i da ih trolujes ingame i sad na forumu pa ti si decko fakultet evo kad budes sljedeci put ingame samo cu stati da me ubijes jer ti ni admini ne mogu nista........

https://www.faceit.com/en/players/medsa7/csgo kad budete znali pucati bez da citujete i teleportanja onda mozete imati taj gejmerski ego a ne zivotinjske nagone da ides i vristis po serveru iznad mrtvi ljudi

I dalje mi nije jasno da ti admini ne mogu apsolutno nista

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player

dragonrabadonn forum je od mog druga on te je i kacio samo sam mu poslao pov

hahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA​

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Misalve oprosti mi sto sam bio nevaljao na forumu nisam smio tebe kaciti sad samo imam problem sa tobom IZVINI MOLIM TE ajde da budemo drugovi ingame treba mi dobar pucac ne mogu sam protiv state svaki dan da pucam..

Ako te ne banuju bices moj placeni ubica dogovorit cemo ic putem sve ajde uzivaj

stefannnkiki

Player
Player
Misalve oprosti mi sto sam bio nevaljao na forumu nisam smio tebe kaciti sad samo imam problem sa tobom IZVINI MOLIM TE ajde da budemo drugovi ingame treba mi dobar pucac ne mogu sam protiv state svaki dan da pucam..

Ako te ne banuju bices moj placeni ubica dogovorit cemo ic putem sve ajde uzivaj
nez ko je mislav ali ako mislis na mene nemanju opusti se nemam ja nista protiv vas ja vas volim ali vi imate nes protiv mene

Top Bottom