Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Rp2win, failrp, CR, mg I 73635,20051,57286,

Your ID
40554
Players nickname
Joe Masseria
Suspect ID
73635,20051,57286
Date of violation
Jun 7, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hjSbdoC_vzQ

Joe Mass

Player
Player
Kradja motora ,prilikom isticanja potrage gospoda koja me nije ni vidjela niti znaju ko sam stavljaju mi potragu ponovo kako bi me nasli i ubili, vjerujem da jedini nisu umjesani u ovo....Takodjer zelim da se FIBOVAC kazni za korupciju i rp2win ,na kraju situacije kao sto mozete vidjeti u logovima su me ubili na sred ulice ...

A ovde je nastavak situacije.

Hugo123fbcv

Player
Player
Kradja motora ,prilikom isticanja potrage gospoda koja me nije ni vidjela niti znaju ko sam stavljaju mi potragu ponovo kako bi me nasli i ubili, vjerujem da jedini nisu umjesani u ovo....Takodjer zelim da se FIBOVAC kazni za korupciju i rp2win ,na kraju situacije kao sto mozete vidjeti u logovima su me ubili na sred ulice ...

molim admina nek zatrazi pov gdje se on cuje

Hugo123fbcv

Player
Player

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati​

Joe Mass

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati​
Nije problem evo pov od 14 minuta a gore u zalbi imate nastavak .
To niste mogli da vidite da sam na ukradenom motoru i da mi potragu piše a nema nacin da sazna ko sam ?
Nije se vidjelo kako me jedan gazi ,drugi mi broji ,treci me veze u civilu pa stavlja lisice na kraju me pusta da me ubije?
Protiv mene prihvatite pov od 15 sekundi a meni se uvijek trazi pov od pocetka situacije. Nema problema .

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 40554 će biti kažnjen za pravilo dogadjaja 1.2
Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon

ID 73635 dobit će kaznu za FailRP -niste igrali dobro svoju ulogu+PG
Niste ispisali ppravilno kaznu

2.5.1 Pljačka/razbojništvo predstavlja delo uzimanja imovine od osobe ili sa poseda/mesta uz upotrebu sile ili pretnje. Kategorisano kao krivično delo IV klase i podrazumeva novčanu kaznu od dvadeset hiljada dolara ($20.000).​

Top Bottom