Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
91307
Players nickname
Filipp Pluxury
Suspect ID
18037
Date of violation
Jun 7, 2026
Time of violation
23:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RFP5TogDMqI

rega

Player
Player
Gospodin Filipp Pluxury mi govori da mi je jebo majku zato sto sam mu reko da nezna da napuni ammo car kao lider nef. org Monacco.

Filip Overty

Active Member
Leader of unofficial org
POV nije od pocetka situacije plus se moze cuti kako na POV-u u pocetku ima zvuka i kasnije se gasi i nista drugo se ne cuje.

Cmoee

Player
Player
Gospodin Filipp Pluxury mi govori da mi je jebo majku zato sto sam mu reko da nezna da napuni ammo car kao lider nef. org Monacco.
Po mojoj roleplay izjavi ovo ne bi trebalo da bude prihvaceno jer se ne cuje zvuk od videa i jos nije snimljen pocetak konverzacije.

Pirga iscimaj malo belo smiri se a evo i pesmu koju preporucuju u psihijatriji za smirenje

rega

Player
Player
emin banevadeas na 90503 neznas redux da napravis a kako je zapocelo on se pali jer smo izgubili raid on je prvi koji ni na jedan event neide nema covek pravo da prica i ja sam mu reko da nezna ammo car da napuni jer covek nece da ulozi 20k u fem i onda on kaze nesto sto se vidi u povu

Necaa Verstappen

Player
Player
emin banevadeas na 90503 neznas redux da napravis a kako je zapocelo on se pali jer smo izgubili raid on je prvi koji ni na jedan event neide nema covek pravo da prica i ja sam mu reko da nezna ammo car da napuni jer covek nece da ulozi 20k u fem i onda on kaze nesto sto se vidi u povu
A cekaj zasto bi on ulagao u fam ako je markez tu i ako je on uzeo neformalnu markez mora davati pare i sve sta treba za fam to je njegova obaveza ne filipova

Cmoee

Player
Player

uzivaj

Pirga debil koji prodao account zenu za 30e mi kaze da ban evadeam druze ban evadas na 91307

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom