Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

ilija sprdandzija

Player
Player
Da
Jel to ona familija koja provocira pre eventa i ubija? :cry:
Da Brate to je ta familija no lajferu bolesni kupi zivot i drugare ako to moze da se kupi jer imas problem nemas u rl drugare ja umem da prepoznam i zato si tako retardiran nemam reci docice vam sve ovo glave ne sekiraj se nacicu te😉ti jedino imas prijatelje na discord al ok nije to moj prob vec tvoj reci nekom od tvojih da te vode na psihiatriju al veruj mi laza mi s tobom imo posla srdacan poz philipe😁

ilija sprdandzija

Player
Player
Da

Da Brate to je ta familija no lajferu bolesni kupi zivot i drugare ako to moze da se kupi jer imas problem nemas u rl drugare ja umem da prepoznam i zato si tako retardiran nemam reci docice vam sve ovo glave ne sekiraj se nacicu te😉ti jedino imas prijatelje na discord al ok nije to moj prob vec tvoj reci nekom od tvojih da te vode na psihiatriju al veruj mi laza mi s tobom imo posla srdacan poz philipe😁
I da ko visoko leti nisko pada pasces i ti jednog dana i to bas nisko msm ti vec padas nisko i blamiras se i sramotis zt ne smaraj cc kupi zivot da ti ja ne kupim 2 pesnice u glavu al stvr u rl

Status
Not open for further replies.
Top Bottom