Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Obavestenje za gradjane: "Uhapsen muskarac, prodavao ilegalno oruzje u vecim kolicinama. "

GranTH

Narodna Radikalna Stranka
Player
Joined
Oct 6, 2021
Messages
32
13LSPD.png

Drzava San Andreas , Los Santos
Mission Row 2, Centralna Stanica
Sprat 1 , Kancelarija 4

Odnosi sa javnoscu

OBAVESTENJE ZA GRADJANE


" UHAPSEN MUSKARAC, PRODAVAO ILEGALNO ORUZJE U VECIM KOLICINAMA "


Postovani gradjani,
Toko obavljanja patrolnih duznosti na teritoriji Centralne Divizije, clanovi Los Santos Police Departmenta su dobili poziv da pruze podrsku Criminal Investigation Divisionu radi organizovanog hapsenja osumnjicenog koji se teretio za prodaju oruzja.
Kordinisanim radom i uvezivanjem vise divizija unutar same sluzbe akcija se odigrala u vecernjim satima 10/11/2021, bilo je vise od 10 policajaca na samom zadatku.
Svi operativni timovi su po predvidjenom planu izvrsili upad na lokaciju u juznom delu Los Santosa gde su uspesno uhapsili lice a zatim pretresom njegovo vozila je pronadjeno 15 Assault Rifle , bez serijskih brojeva za koje se sumnja da su ilegalnog porekla.
Osumnjiceni je priveden na ispitivanje od strane Criminal Investigation Divisiona kako bi se pribavile dodatne informacije koje bi otkrile izvor oruzja.
Istraga se nastavlja, Inspektori CID-a intezivno tragaju za mogucim pomocnicima, jer kako je do sada poznato osoba verovatno ne radi sama.
Borba sa organizovanim kriminalom se nastavlja ,a svaku mogucnost da se kriminalna radnja oteza ili zaustaviti , Los Santos Police uvek iskoristi.
(*slika sa lica mesta hapsenja, gde je u vozilu i pronadjena veca kolicina ilegalno oruzja i municije)
241.png
 
Last edited:
Top Bottom