sve se lijepo vidi :)
S Seba_Kralj Active Member Leader of unofficial org Joined Feb 4, 2022 Messages 82 Dec 7, 2022 #1 sve se lijepo vidi
John Scalleta Player Player Joined Feb 27, 2022 Messages 857 Dec 7, 2022 #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Postavite POV gdje se čuje i Vaš glas. Rok za postavljanje 4 sata-17:35
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Postavite POV gdje se čuje i Vaš glas. Rok za postavljanje 4 sata-17:35
S Seba_Kralj Active Member Leader of unofficial org Joined Feb 4, 2022 Messages 82 Dec 7, 2022 #4 snimka snimljena na adm programu moj se glas ne cuje neznam kako da to rijesim
John Scalleta Player Player Joined Feb 27, 2022 Messages 857 Dec 7, 2022 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. POV nije dostavljen u roku. ADM program za snimanje? Ako mislis na AMD Radeon, imam isti te imas u postavkama da uključiš tvoj mic na CTRL+SHIFT+M
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. POV nije dostavljen u roku. ADM program za snimanje? Ako mislis na AMD Radeon, imam isti te imas u postavkama da uključiš tvoj mic na CTRL+SHIFT+M