pov sve kaze
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko daj mi validan razlog koji sam zakon prekrsio, setam ulicom imqm rev u ruci mozda sam bio na ooc eventu ili nesto trece, pisem to 10 minuta ti se pravis glup i ne vidis, vezujes me sa revom u ruci, to je pg ne znam jel ti ko to rekao kad mi budes dao validan razlog “pretresa” a da nije sta ce ti rev u ruci javi se. Odi u bolnicu bice 200 ljudi sa revom u ruci a ti ces da protrcis pored njih i da ti pisti mudo, nauci pravila i javi se ovo je cist warn i pomiri se sa cinjenicom, sam lider je prizno za sve ovo. PozdravImam i ja POV ako treba, sto se tice ovog pretrazivanja posto na njegovom skinu izgleda kao da je iza mene dok ga pretrazujem 8802. Za ostalo sve se vidi FailRP nikakav nije preksen, lice krzi zakone drzave
I nemoj mnogo tu da mi se kurcinjas da ti nebi ja pravac pokazao i da vidimo kolko ces mudo biti tad kad ti objasnim koju krivinu aj zzImam i ja POV ako treba, sto se tice ovog pretrazivanja posto na njegovom skinu izgleda kao da je iza mene dok ga pretrazujem 8802. Za ostalo sve se vidi FailRP nikakav nije preksen, lice krzi zakone drzave
Batonga krsenje javnog reda i mira ti je setanje ulicom aj momak idi leci komplekse ono a oruzje nigde nije upotreblieno isto ajde da sam vas puco il nesto, al nisam nista radio samo seto a kasnije si me pustio cim ti je lider reko najvjerovatnijeEvo zakon od oruzju: 1.6 Upotreba naoružanja je dozvoljena u slucaju krajnje nuzde I nuzdne odbrane
Huliganizam ili ti krsenje javnog reda i mira 2.21.
Pozz.
Pusten si zbog pljacke prodavnice, u to necemo ulazit mogu ti POV pokazat na disc ako hoces ako te bas toliko zanimaBatonga krsenje javnog reda i mira ti je setanje ulicom aj momak idi leci komplekse ono a oruzje nigde nije upotreblieno isto ajde da sam vas puco il nesto, al nisam nista radio samo seto a kasnije si me pustio cim ti je lider reko najvjerovatnije
Ma radi sta oces momak al prvo izlezi komplekse pa mi se onda javi i mojne se kurcis aj pedala sad neka admin uradi svojePusten si zbog pljacke prodavnice, u to necemo ulazit mogu ti POV pokazat na disc ako hoces ako te bas toliko zanima
imao je masku na sebi, a ti si ga pretrazio na PDa, nije mu otkriveno lice samim tim ne mozes znati da je to on FAILRP ko suzaPusten si zbog pljacke prodavnice, u to necemo ulazit mogu ti POV pokazat na disc ako hoces ako te bas toliko zanima
Bolnicar objasnio neke stvariimao je masku na sebi, a ti si ga pretrazio na PDa, nije mu otkriveno lice samim tim ne mozes znati da je to on FAILRP ko suza
Dzaba to, kad tvoje kolege ocigledno ne znaju nistaSamo želim reći da se moj glas nije čuo kada sam te pretraživao zbog baga igrice
pogledaj kanal zakonodavstvoDzaba to, kad tvoje kolege ocigledno ne znaju nista