Ajdeda kupi ruke nemoj da te opet nako po tajnama brukam i po ghhetu da metka ne pogadjasajde bre bobche ne samraj tu nego idi pipni travu nisam ni reko da ne sme da se bega iz geta klosaru
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajdeda kupi ruke nemoj da te opet nako po tajnama brukam i po ghhetu da metka ne pogadjasajde bre bobche ne samraj tu nego idi pipni travu nisam ni reko da ne sme da se bega iz geta klosaru
lep hit efekt
Procitajte pravila momci
decko nemoj aj tebi picku da slomim bolje cuti tu ne blamiraj se da ne moram opet da te listam u areni,dete idi poslusaj ukucane izadji pipni travuAjdeda kupi ruke nemoj da te opet nako po tajnama brukam i po ghhetu da metka ne pogadjas
ajde bre malac ne kenjaj tu vidis da je radnja pocela u geto i zavrsila se van geta ,lik koji je ubio ovog ne moze nista da dobije mentalacu glupi bolje idi nauci pravilaA zbog cega se ti uvaljujes u situaciju na forum kad nisi bio tu jebote nemoj da seres covjek koji ga je ubio ce da dobije kaznu za 6.15 i to je to ti si budala i kraj price nisi u sitaciju odjebi od te zalbe onda
Ako je RP situacija pocela u getu , moze se nastaviti bilo gdje osim u GZ. Ako pobjegnes u GZ za to ima kazna i to je to .druze reci mi koje sam tacno pravilo prekrsio ako pobegnem iz geta? procitaj i ti pravila
Ne moze u grad da me roba, moze samo da me ubije ako pobegnem iz geta, sto se mene tice admini neka rejectaju zalbu ne boli me kurac.Ako je RP situacija pocela u getu , moze se nastaviti bilo gdje osim u GZ. Ako pobjegnes u GZ za to ima kazna i to je to .
Naravno da će odbiti žalbu namještaču warnowaNe moze u grad da me roba, moze samo da me ubije ako pobegnem iz geta, sto se mene tice admini neka rejectaju zalbu ne boli me kurac.
Npc lider si ajde ticulijanovic Džouns i pročita pravilaNaravno da će odbiti žalbu namještaču warnowa
Moj Strahinja nikad nećeš odrast , uvijek si bio napaćena kidara , e čuj ticulica... Pa ti odmah znaš da je to neizivljeno dijeteNpc lider si ajde ticulijanovic Džouns i pročita pravila
Druže visis po forumu niko te ne zna nebitan si ne znaš niti server pravila niti sportska pravila šta ja tu imam da pricamMoj Strahinja nikad nećeš odrast , uvijek si bio napaćena kidara , e čuj ticulica... Pa ti odmah znaš da je to neizivljeno dijete
Moj brate vidio od tebe , pošto si poznat na forumu po namještanju warnova , pogledaj unazad 10 dana koliko si ljudi prijavio , od 10 prijava jedna je ispravna ostalo sve namještanje , a ja vidim po forumu da gledam šta i kakve gluposti objavljujete a ja ne pravim žalbe kao ti , budi vcrs na padobranima od 12 pa do 4 , da ti pokažem šta su pravila i kako se igraDruže visis po forumu niko te ne zna nebitan si ne znaš niti server pravila niti sportska pravila šta ja tu imam da pricam
Takodje si scammer dovidjenja ne odgovaram viseMoj brate vidio od tebe , pošto si poznat na forumu po namještanju warnova , pogledaj unazad 10 dana koliko si ljudi prijavio , od 10 prijava jedna je ispravna ostalo sve namještanje , a ja vidim po forumu da gledam šta i kakve gluposti objavljujete a ja ne pravim žalbe kao ti , budi vcrs na padobranima od 12 pa do 4 , da ti pokažem šta su pravila i kako se igra
Decko ne gubi se ti ni slamku ne mozes da slomis a kamoli nes drugo, ni mrava nisi listao u arene sem ako nije tek ustao, a sto se trave tice idi se ubi jer si najgori ovdedecko nemoj aj tebi picku da slomim bolje cuti tu ne blamiraj se da ne moram opet da te listam u areni,dete idi poslusaj ukucane izadji pipni travu
bobche idi pipni travu sto moram opet da ti lolim picku u areni molim te ne kurci se nego idi nauci da se pucas ili makar da ne jedes govna po forumu mali bilmezuDecko ne gubi se ti ni slamku ne mozes da slomis a kamoli nes drugo, ni mrava nisi listao u arene sem ako nije tek ustao, a sto se trave tice idi se ubi jer si najgori ovde
gde si me slamao ne igram grand 2 meseca sta ti covece sanjas?bobche idi pipni travu sto moram opet da ti lolim picku u areni molim te ne kurci se nego idi nauci da se pucas ili makar da ne jedes govna po forumu mali bilmezu
ne svadjam se na forumu sa budalama ako imas neki problem dodji dm da ga resimo i ako ne igras 2 meseca sta se ti koji kurac mesas po forumu to samo pokazuje kako nemas zivot aliii ja imam lek idi pipni travugde si me slamao ne igram grand 2 meseca sta ti covece sanjas?
travu verujem da sam vise od tebe pipaobobche idi pipni travu sto moram opet da ti lolim picku u areni molim te ne kurci se nego idi nauci da se pucas ili makar da ne jedes govna po forumu mali bilmezu
samo da pipas i mozestravu verujem da sam vise od tebe pipao