Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12746
Players nickname
Dragan Gagyy
Suspect ID
10905
Date of violation
Mar 18, 2023
Time of violation
16:01
Proofs
https://youtu.be/OHPQOBEDkYM

Gordan Nikolic

Player
Player
AHHAHAHAH Moli se admin koji gleda zalbu da objasni likovima da u geto se roba sa tri coveka a ako je van grada sa 4 coveka plus lik koji me dize radi PG kako moze da mi pruza medicinsku pomoc i ujedno i da lomi komunikaciju kad me dize?

Gordan Nikolic

Player
Player
Lik kome sam seo u auto je doso slucajno ne znam ni kako ni sta je trazio tu ali spasao me 3puske na glavi imao nisam zatosam i uso u auto a ti matori starce treba da ides malo napolje nadjes zenu a ne sa 40god da igras grand

Dragan Gagy

Player
Player
Milane molim te da kaznis sa OC vredjanje da sam starac. Mislim da nekog ne treba zanimati koliko godina ima i na osnovu toga ga vredjati. A Gordane mogu ja okaciti i kako si napravio LTA,i 2 puta uradili 6.15

Gordan Nikolic

Player
Player
Milane molim te da kaznis sa OC vredjanje da sam starac. Mislim da nekog ne treba zanimati koliko godina ima i na osnovu toga ga vredjati. A Gordane mogu ja okaciti i kako si napravio LTA,i 2 puta uradili 6.15
Nije ovo OC ovo je irl ti si glup ko pajvan nisam ti napisao u ooc chat da si starac vec na forumu dal ste vi prsli

Milan Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 10905 dobiće kaznu za PG+MG;
  • ID 18028 dobiće kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom