Zelim da pitam za LAST CHANGE jel mi mnogo ne dostaje projekat i jako mi je zao za svoje ponasanje i stvarno samo zelim da se vratim na projekat jel nemam sta da radim u slobodno vreme. Engleski server uposte nije ko srpski gotivan i dobar i jedina mi je zelja da se vratim posle 6 meseci na grp projekt . I jos sam uzeo novi pc pre nedelju dana i zelim da ga isprobam u grandu i da igram svoju omiljenu igricu.
Zeleo bi da se ispravim svoje ponasanje i sve i da mogu da igram sa svojim prijateljima i da im pomognem najvise sto mogu.
Jako mi je zao za ono sto sam uradio i peskrajno mi je zao i ako bi mi mogli oprostiti za moje pogreske.
Prihvatam many wipe.
Jos smatram da sam odrastao i da vise nisam onakvo napaljeno dete i pokusacu da ispravim sve stare greske koje sam radio.
Hvala na ukazanom vremenu :} .
MUNJA 16726
Zeleo bi da se ispravim svoje ponasanje i sve i da mogu da igram sa svojim prijateljima i da im pomognem najvise sto mogu.
Jako mi je zao za ono sto sam uradio i peskrajno mi je zao i ako bi mi mogli oprostiti za moje pogreske.
Prihvatam many wipe.
Jos smatram da sam odrastao i da vise nisam onakvo napaljeno dete i pokusacu da ispravim sve stare greske koje sam radio.
Hvala na ukazanom vremenu :} .
MUNJA 16726