Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 30, 2023
Time of violation
13:54
Proofs
https://youtu.be/8nXKkmdjx3s

Ante Djukela

Player
Player
Postovana administracijo, ja mislim da ne moze da se OOC kazni za IC stvar te preko diskorda da se da tako otkaz, to mora da ide po IC putu te mislim da FIB mnogo grijesi te da se isti kazni jer ovo nije IC otkaz niti ljudi ne znaju sta i kako da igraju pa se OOC zale i Primjenjuju IC

OOC otkaz IC

Last edited:

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Kao deputy direktor FIBa odazvat ću se na ovu žalbu. POV nam je stigao IC putem ne vidim nigdje nikakav OOC problem, pozvan si na Discord kako bi se otvoreno moglo razgovarati o situaciji, također nisi aktivan i ne ispunjavaš uslove aktivnosti za FIB, ugodan ostatak dana. Salute !

Ante Djukela

Player
Player
Kao deputy direktor FIBa odazvat ću se na ovu žalbu. POV nam je stigao IC putem ne vidim nigdje nikakav OOC problem, pozvan si na Discord kako bi se otvoreno moglo razgovarati o situaciji, također nisi aktivan i ne ispunjavaš uslove aktivnosti za FIB, ugodan ostatak dana. Salute !
neki tebra imaju zivot pa nemreju stalno biti u igrici, a ne da imaju igricu a ne zivot ;)
shvatite da je nekome ovo igrica, to sta je vama život to ne znaci da svima mora da bude

Ante Djukela

Player
Player
Nekima je ovo igrica i sluzi im da se zabave sa drustvom. Tebi je ovo mesto za ispoljavanje frustracija.

20 puta danas si dosao na salter LSPD da pokusas warn da im nabijes, ne znam kako te nije sramota da se bilo gde oglasavas.
ne pokusavam ja nikom warn nabiti to vi zabrijavate ja samo trazim IC posao
isto tako sto nikad nisam nista napravio ni fibu dok oni meni nisu tako da nema tu nista osobno sve je samo igra a vi samo MGATE iako netko promjeni ime 300x GG

Joe Ninthstreet

Player
Player
ne pokusavam ja nikom warn nabiti to vi zabrijavate ja samo trazim IC posao
isto tako sto nikad nisam nista napravio ni fibu dok oni meni nisu tako da nema tu nista osobno sve je samo igra a vi samo MGATE iako netko promjeni ime 300x GG
I ovde bi ti voleo odgovoriti sa time da pojma nemas o role playu a kamoli necemu ozbiljnije. Samim tim sto dolazi izigravas majmuna od sebe i mislis da ce ti zbog ID nesto uvaziti NECE. Od sebe si napravio takav status igraca da su ljudi ppceli da te mrze i da ti se sklanjaju od tebe jer znaju sta sledi. To sto dolazis iz organizacijen u organizaciju i mislis ako te ne zaposle da ih dibandas ti je jako glup nacin rada i vrsta igre koju igras. Jeste igrica je da se opustimo i druzimo ali pored ljudi poput tebe igrica moze ljudima samo da se smuci kada vide koja osoba im dolazi da im nabije warn ili jos fore unisti zabavu i nesto sto su planirali da rade to vece/dan. Od mene licno Jamal Pereza 18444 ID imae zagarantovano da neces ni u jednu drzavnu organizaciju uc sve dok ja licno igram na ovom prelepom projektu gde dolazim da se druzim sa ljudima i da se smejem i zabavim a ne da slusam malumnike poput tebe i da gubim zivce. Toliko od mene, dobeo razmisli da li bi idalje nastavio ovaka nacin ponasanja i glupiranja sto IC sto po forumu. Hvala!

Jhon Fudo

Player
Player
Postovana administracijo, ja mislim da ne moze da se OOC kazni za IC stvar te preko diskorda da se da tako otkaz, to mora da ide po IC putu te mislim da FIB mnogo grijesi te da se isti kazni jer ovo nije IC otkaz niti ljudi ne znaju sta i kako da igraju pa se OOC zale i Primjenjuju IC

OOC otkaz IC
Čist FailRP daje otkaz bez da je iko u zgradi fiba za kompjuterom i daje otkaz kao što se može videti nema nikog čist fail

Jhon Fudo

Player
Player

OOC otkaz IC
Bio su kuvatov ahahahah

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 21066 dobit će kaznu za MG Mesanje IC i OOC informacija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom