Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Suspect ID
12669 38735 36439
Date of violation
Dec 26, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Straxi

Player
Player
imam sumlju na igraca denzu Washinghton imam snimke kako prica na ova 3 naloga zelio bi da se kazni ovaj igrac zbog 11.4 Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana
NA OVOM POVU SE CUJE ID 36439 OD DENZE GLAS
NA OVOM POVU SE CUJE ID 38735 OD DENZE GLAS
NA OVOM POVU SE CUJE ID 12669
to su 3 naloga
jos covjek treba dobiti BL koliko krsi pravila veliki id a krsi nenormalno pravila danas je u 1 situaciji prekrsio 4 pravila bukvalno za ovo danas sto je uradio treba se dobiti BL a ne za koliko jailova ima
samo upropastava ljudima RP danas je meni i mojima drugarima unistio treba ovakve ljude odma maci sa servera

Last edited:

DukishaSavic

Player
Player
imam sumlju na igraca denzu Washinghton imam snimke kako prica na ova 3 naloga zelio bi da se kazni ovaj igrac zbog 11.4 Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana
NA OVOM POVU SE CUJE ID 36439 OD DENZE GLAS
NA OVOM POVU SE CUJE ID 38735 OD DENZE GLAS
NA OVOM POVU SE CUJE ID 12669
to su 3 naloga
jos covjek treba dobiti BL koliko krsi pravila veliki id a krsi nenormalno pravila danas je u 1 situaciji prekrsio 4 pravila bukvalno za ovo danas sto je uradio treba se dobiti BL a ne za koliko jailova ima
samo upropastava ljudima RP danas je meni i mojima drugarima unistio treba ovakve ljude odma maci sa servera
Sta ovaj denza i dalje radi na serveru ja ne znam. Unistava roleplay

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • ID 12669 i 38735 su vec bili kaznjeni za G.P.1.4.
  • ID 36439 nije prekrsio G.P.1.4. - nije njegov acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom