Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka | Carlos Malchiny

Status
Not open for further replies.
Your ID
29354
Players nickname
Djomla Ghetoven
Administrators nickname
Carlos Malchiny
Date
Jan 4, 2024
Time
00:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/564587/#post-2053980

Djomla Ghetoven

Well-known member
Leader of unofficial org
Postovanje Mujo/Abrahame,
Postavljam zalbu iz razloga sto smatram da je admin doneo pogresnu odluku u vezi sa zalbom koju je pregledao.
Ne znam po cemu je on mogao da zakljuci da je kazna napisana bez ikakvog razloga? POV pocinje tako sto mu stize kazna i poternica od strane mene, nema ni jedne sekunde pre toga.
Naprotiv, kaznu je dobio zbog oglasa koji je okacio koji glasi, citiram: "Nerviraju Vas komsije?!, Prodavnica oruzja...", po zakoniku koji je izdat, ovaj oglas krsi pravilo 3.2 Regrutovanje stanovništva za učestvovanje u terorizmu, kazna je 20000$ i 5 zvezdica(75 meseci).
Kao FIB Agent ne mogu dopustiti da osoba siri ovakvu vrstu oglasa i da siri kriminal po gradu.
Slika oglasa koji je postavio :

Djomla Ghetoven

Well-known member
Leader of unofficial org
Takodje da napomenem, isti admin tvrdi da ovaj oglas ne krsi nikakav zakon jer se ne pominju ubistva itd...
Moje pitanje je na sta tacno moze da cilja ovaj tip oglasa sem na ubistvo tog "komsije"?

Simun

Player
Player
Takodje da napomenem, isti admin tvrdi da ovaj oglas ne krsi nikakav zakon jer se ne pominju ubistva itd...
Moje pitanje je na sta tacno moze da cilja ovaj tip oglasa sem na ubistvo tog "komsije"?
Što ako komsije ga nerviraju sa prijetnjama i on se želi obraniti uz svoje legalno oružje i dozvolom za to oružje. Kako vi možete zaključiti što oni rade. Žena ga prevarila i želi ga ubiti i on se želi samo zaštiti dok prati zakonik uz svoje LEGALNO oružje i LEGALNOM dozvolom za to oružje. Vi kao FIB agent ne možete znati što on želi jedino što znate je da on ima dozvolu i da će kupiti oružje. Da nađete nekoga na ulici sa legalnim oružjem hoćete ga hapsiti jer možda je išo ubiti svoju ženu ili komšije naravno da NE. Ima dozvola ovo nije bila zaslužena poternica. Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom