Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8875
Players nickname
Mixa Washed
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 9, 2024
Time
0000
Proofs
Xxxxx

mihajloneddd

Player
Player
Dobro vece.dobio sam ban 1 avgusta 2023 godine smartam da je proslo dosta vremena i to sto sam uradio da je glupo i da nije bilo potrebe to da radim priznajem da sam delio nalog i sada se jako kajem zbog toga jer sam imao bunker i kuce biznise i svasta a kompjuter mi se pokvario pa sam dao nalog bratu od ujke da udje i sve to da plati i izadje kao sto je uradio i samo to se desilo da nebi propalo sve sto sam imao.I za leto posto sam ja cesto isao na putovanja pozajmio sam laptop od drugara kako bih igrao na odmoru i nisam vam to prijavio sto je bila velika greska ja se sada vama najiskrenije izvinjavam na mojoj gresci imam jako puno uspomena na tom nalogu i dosta priatelja u igri kada bi mi dao drugu sansu jako bi mi popravio raspolozenje pogotovo sada kada su praznici igrao sam 2 godine na projektu ponavljam imam dosta usponema drugara i svega molio bih te za drugu sansu da igram opet na svom nalogu proslo je 4 meseca kako sam banovan jos jednom bih te zamolio iz sveg srca da mi das jos jednu jedinu zadnju sansu hvala ti unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom