Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36783
Players nickname
Michael Boss
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Jan 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7jTBAWimA1c

Marekk

Player
Player
LP administarcijo, bio sam isparznjivo skladiste u kuci kad mi je dosla poruka da sam banovan za anticheat ja ne znam da li sam sta skrivio ne znam da li je to zbog toga sto mi je danas crashala igrica par puta ne znam zasto sam dobio ban za anticheat a nikad nisam nista skido da li mozete mi dati unban jel nije uredu da dobijem ban za nesto sto ne znam sto se desilo molim vas da provjerite to hvala na odgovoru LP.

Marekk

Player
Player
LP administarcijo, bio sam isparznjivo skladiste u kuci kad mi je dosla poruka da sam banovan za anticheat ja ne znam da li sam sta skrivio ne znam da li je to zbog toga sto mi je danas crashala igrica par puta ne znam zasto sam dobio ban za anticheat a nikad nisam nista skido da li mozete mi dati unban jel nije uredu da dobijem ban za nesto sto ne znam sto se desilo molim vas da provjerite to hvala na odgovoru LP.
htjeo bi samo reci da nikada nisam bio kaznjavan za neko ozbiljno pravilo nadam se kako ce te to uzeti u obzir

Status
Not open for further replies.
Top Bottom