Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Armanni

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan Matović
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT + 1
4. Prosjek online po danu: od 3 do 5 sati na dan
5. Vaš Discord: Jovan Armani ili jovanfn
6. Vaše ingame ime:Jovan Armani
7. Vaš ID:32379

Dodatne informacije

1. Lider za: SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specificne organizacije? :
Poboljšanje sigurnosti na cestama: Smatram da mogu unaprijediti sigurnost i efikasnost na autocestama kroz strateško planiranje i efektivno provođenje prometnih zakona.
Vodstvo i organizacija: Imam sposobnost organiziranja i motiviranja tima, što će pomoći u izgradnji snažne i kohezivne jedinice koja će učinkovito surađivati u svim zadacima.
Strast za ulogom: Strastven sam prema ulozi SAHP-a i želim doprinijeti zajednici pružajući kvalitetne usluge i podršku građanima te stvarajući pozitivno i profesionalno okruženje
.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Trening i edukacija: Redovito organizirajte treninge za članove SAHP-a. Edukacija o pravilnom ponašanju, rukovanju situacijama visokog rizika i komunikacijskim vještinama poboljšat će učinkovitost i profesionalnost jedinice.
Suradnja s drugim organizacijama: Uspostavite čvrste veze i suradnju s drugim državnim organizacijama, poput LSPD-a, EMS-a i FIB-a. Zajedničke operacije i koordinirane akcije poboljšat će ukupno RP iskustvo za sve sudionike.

Joe Cappone

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan Matović
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT + 1
4. Prosjek online po danu: od 3 do 5 sati na dan
5. Vaš Discord: Jovan Armani ili jovanfn
6. Vaše ingame ime:Jovan Armani
7. Vaš ID:32379

Dodatne informacije

1. Lider za: SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specificne organizacije? :
Poboljšanje sigurnosti na cestama: Smatram da mogu unaprijediti sigurnost i efikasnost na autocestama kroz strateško planiranje i efektivno provođenje prometnih zakona.
Vodstvo i organizacija: Imam sposobnost organiziranja i motiviranja tima, što će pomoći u izgradnji snažne i kohezivne jedinice koja će učinkovito surađivati u svim zadacima.
Strast za ulogom: Strastven sam prema ulozi SAHP-a i želim doprinijeti zajednici pružajući kvalitetne usluge i podršku građanima te stvarajući pozitivno i profesionalno okruženje
.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Trening i edukacija: Redovito organizirajte treninge za članove SAHP-a. Edukacija o pravilnom ponašanju, rukovanju situacijama visokog rizika i komunikacijskim vještinama poboljšat će učinkovitost i profesionalnost jedinice.
Suradnja s drugim organizacijama: Uspostavite čvrste veze i suradnju s drugim državnim organizacijama, poput LSPD-a, EMS-a i FIB-a. Zajedničke operacije i koordinirane akcije poboljšat će ukupno RP iskustvo za sve sudionike.
¸ahhahaah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom