Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8370
Players nickname
nik jisttu
Administrators nickname
mujo simba
Date
May 23, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/INHy6eD

nikk

Player
Player
Postovani , pisem u vezi mog Blacklista , imam molbu da mi unblacklist acc ID8370 , stvarno nisam hteo praviti probleme na serveru obecevam da necu vise praviti warning,jail itd. Jel mi mozete dati poslednju sansu na Grandu zbog one doticne situacije koje sam napravio i sto se sve desavalo.
Proslo je vise od 3 meseca od mog blacklist, obecavam da cu nastaviti normalno igrati i ponasati mozete mi dati ponovo blacklist IP i social club ako uradim najmanju sitnicu cak i za ban 7 dana... i prosli put ste odbili al ja bas ocu igrati na najboljem projektu na svijetu i ne mogu bez tog projekta jednostavno mi je usao u zivot i. i fale mi frendovi s kojima sam igrao svaki dan razmisljam o grandu i ne ide mi iz glave nadam se da cete sakuziti kolko mi je vazno vratit se jer sam i pare trosio na gc bar jedno 50gc sam uzeo i uzimao bi jos al ne mogu da igram projekat to je sve na vama hvala srdacan pozdrav i muji ili abrahame nadam se da cete ovo shvatit ozbiljno ko ja hvala ouno na ljepim uspomenama koje imam tu ako se vratim to mi je zivotan san hvala jos jednom mujo i abraham.
Razumem sve i prihvatam sve posledice (money wipe ) ukoliko me unban.
Nik Jisttu, 8370.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom