Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantnko krsenje pravila ( Mass Rule Break ) Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47781
Players nickname
Andrej Macher
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Feb 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

andrej031

Player
Player
Poštovana Administracijo GrandRP tima,

Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica.

Zbog svojih grešaka duboko se kajem i shvatam da sam svojim postupcima narušio vašu vernu zajednicu, koja mi je uistinu mnogo značila. Niko ne voli da se oseća odbačenim i to je nešto što me duboko pogodilo, jer ne mogu da se pomirim sa činjenicom da sam izgubio pristup nečemu što mi je postalo ne samo zabava, već i pravi oslonac.

Svaki trenutak proveden na GrandRP projektu bio je posebna prilika da se usavršavam, učim i, naravno, uživam. Svestan sam da sam svojim ponašanjem razočarao tim i sve članove zajednice. Verujte mi, moja želja da se vratim je iskrena i nevjerojatno jaka. Kao što sam naveo, za mene je GrandRP više od obične igre – to je mesto na kojem želim da se trudim i da doprinosim zajednici na najbolji mogući način.

Molim vas, s dubokim poštovanjem, da razmislite o mogućnosti da mi pružite još jednu šansu. Razumem da su pravila tu da se poštuju, ali sam u potpunosti spreman da pokažem da sam naučio iz svojih grešaka. Ne bih voleo da izgubim ovu priliku da budem deo tima, jer mislim da imam mnogo da ponudim.

Svaka sekunda provedena bez pristupa GrandRP je za mene kao gubitak dela uspomena, a ovaj ban mi je stvorio takoreći unutrašnju prazninu koju nijedna druga igra ne može da popuni. Moj jedini cilj je da se vratim, da ispravim sve greške koje sam napravio i da vam pokažem da sam pravi igrač i vredan član ove zajednice.

Molim vas da uputite još jednu priliku osobi koja je spremna da se pokaje, da se trudi i da se potrudim da više nikada ne napravim iste greške. Nadam se da ćete mi oprostiti i omogućiti povratak na server koji mi zaista mnogo znači.

Unapred vam zahvaljujem na razumevanju i vremenu koje ste odvojili da pročitate ovu molbu.

S dubokim poštovanjem i zahvalnošću,

Andrej Macher.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom