By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svaka cast kako si ga trimovo aj postavi pov do pocetka podmorniceZalba na Org. EMS
Trimovano ili ne... Znate li kada treba da budete na podmornicu? I da li znate da je podmornica obavezna.....svaka cast kako si ga trimovo aj postavi pov do pocetka podmornice
Momci vodi li ste EMS 2 mjeseca hocete li se vise okaniti nas i EMS kao i Vladu, jadno je sto pokusavate da nabijete warn svaki dan odrasti te vise a ti mikso stariji si od nas sviju a ponasas se ko da si dijete od 8 godina. Toliko od mene vidimo se za 7.5 minutaTrimovano ili ne... Znate li kada treba da budete na podmornicu? I da li znate da je podmornica obavezna.....
Decko ti imas neke problemeTrimovano ili ne... Znate li kada treba da budete na podmornicu? I da li znate da je podmornica obavezna.....
SAmi ste krivi nije do mene.. Ljudi vam 3 DEPA pisu da li dolazite na podmornicu... Nisam vam ja krivMomci vodi li ste EMS 2 mjeseca hocete li se vise okaniti nas i EMS kao i Vladu, jadno je sto pokusavate da nabijete warn svaki dan odrasti te vise a ti mikso stariji si od nas sviju a ponasas se ko da si dijete od 8 godina. Toliko od mene vidimo se za 7.5 minuta
3 depa jel vidis jedan dep pametni i kako da pise kada je u helikopteru covek aj ne pravi se pametan misko ispadas gluplji nego sto jesiSAmi ste krivi nije do mene.. Ljudi vam 3 DEPA pisu da li dolazite na podmornicu... Nisam vam ja kriv