Ovo nije zalba na administraciju nikako jer rade dobar posao ali ponekada nisu stvari kakvima se cine. Imate dokaza da je moje skladiste puno shap oruzja ali to niej tako jer je pumki pumpeki to lazirao sto je kznjivo dijelo i u irl a ne samo u rp za perma ban i ip ban. Ja cu okaciti par dokaza o kojima sam saznao da je pumki lazirao neke podatke i od koga i kako je dobio oruzje a pancire je uzeo jer su bili admini kod brata na acc i pricali smo tpali ju mi brata do kuce i rekli su da nema ni pancira ni oruzja. Ja vas lijepo molim i znam da se cini da sam kriv iako tako nije mnogo ljudi vam moze potvrditi suprotno i kako sam radio u bivsemu shapu i mojoj popunjenoj znacki u koju sam sve detaljno evidentirao. Eto ja cu vam priloziti dokumente i nadam se da imate razumijevanja jer iako imate slike skladista to je ko da ni nemate jer su lazirane i admini su vec vise puta proveravali kucu u kojoj su samo xx i puske sa brojevima koje su legalne. Eto hvala jos jednom radite posao dobro ali mislim da zasluzujem unban. Eto to je to od mene hvala vam i ugodan ostatak veceri.