Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3538
Players nickname
Lukas Delgado
Suspect ID
1777
Date of violation
May 11, 2022
Time of violation
22:24
Proofs
https://streamable.com/mz93l1

Siya Ashe

Player
Player
Pozdrav, pre par dana smo ovo isto prijavili ali tada nismo imali dovoljno dokaza u smislu da se nije video ID ili nesto konkretnije sto bi moglo pomoci Administraciji u resavanju zalbe. Zeleo bih da vidim ovog puta POV od pocetka kako je dospeo na taj krov, znam da postoji nacin da se gore popne iz prvog lica ali svakako neka nam to i pokaze preko POV-a jer sumnjam da je skocio sa autoputa. Hvala na razumevanju.

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu .

• Zahtevam POV od ID : 1777 od početka ovog eventa
  • Ima 16 sati to da učini.
  • Svaki offtopic bice kažnjen

Abraaham Ali

Ne'a sta
Player
Pozdrav, pre par dana smo ovo isto prijavili ali tada nismo imali dovoljno dokaza u smislu da se nije video ID ili nesto konkretnije sto bi moglo pomoci Administraciji u resavanju zalbe. Zeleo bih da vidim ovog puta POV od pocetka kako je dospeo na taj krov, znam da postoji nacin da se gore popne iz prvog lica ali svakako neka nam to i pokaze preko POV-a jer sumnjam da je skocio sa autoputa. Hvala na razumevanju.
...

Morato.

Get off my D*** .
Player
Takodje ima pov s istog mjesta od istog lika. Ovo svaku put radi....

Matee Prior

Shit Talker
Player
Takodje ima pov s istog mjesta od istog lika. Ovo svaku put radi....
A tko?
86059191-.webp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom