Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21341
Players nickname
Aleksandar Vozdanac
Suspect ID
DM|16375 i CR|23488
Date of violation
May 12, 2022
Time of violation
00:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZJaugCi5lBk

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Leader
Vozikao sam se gradom (ka black marketu) i odjednom bez razloga su ova dvojica krenula da me udaraju automobilima bez razloga (nisam snimao taj deo),nakon sto sam stao da vidim zbog cega me udaraju i sto me smaraju ,ovaj jedan je Izasao iz auto i izresetao me(uglv sve se vidi na snimku) dok je ovaj drugi nastavio da me gura autom.Molim da se pocinioci kazne.Hvala

Aleksandar Vozdanac

Leader
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
  • Ispravite naslov žalbe
  • Postavite POV cele situacije/Video mora biti duži od 1+ minute
Imate 12 sati da ispravite ove greške
Nemam Celu situaciju(nemam ja toliko memorije na kompu da snimam po 8+ h), upalio sam snimanje kada sam stao sa autom ,zato sto sam i pretpostavio da ce da me ubiju bez razloga likovi.Nisam bezao iz geta neka oznaceni ID okace njihov POV slobodno.Jasno se vidi da izlazi iz auta i da me ubija bez da je ista rekao,+vidi se da me ovaj udara tj gura sa autom sto vljd ne bi smelo.

Sta ste mislili pod tim da ispravim naslov?

Aleksandar Vozdanac

Leader
Takodje ja koliko znam mzd gresim ali BM je Green zona,nikako ne bi smeo da me ubije tamo ?

Aleksandar Vozdanac

Leader
Nemam celu situaciju dok sam kliknuo da se upali snimanje proslo je barem 5-6 s dok se ono upalilo, cela situacija je trajala 20tak sekundi, nisam ranije kacio zalbe...
Okacio sam sta sam imao, vi odlucite kako mislite da je ispravno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom