Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lucian Lucchese
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
May 20, 2022
Time
14:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=treayAo7tW4&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
zasto i zbog cega mi se odbija prijava na igraca koji me strimsnajpovao i ubijao bez roleplay razloga. dao sam instant replay od 5 min iz amd radeon software od 5min i dodatno sam dao iz strima celu situaciju u sekciji objasnjenje gde mi admin Tom Chivas odbija jer je navodno snimak bez dokaza editovan sto je gnusna laz. ovo je samo jedna u moru situacija izivljavanja pojedinih administratora i ljudi sa servera krseci generalna pravila koja ste sami postavili. sta je potrebno da administracija radi svoj posao, posto mi se trazi POV ja kad dam na sve moguce nacine gledaju da mi odbiju iako se na snimku vidi da sam pravio instant replay preko amd software od 5min jer je to max kolko mogu da snimim zarad postovanja pravila da ne moze igrac da me ubije dok radim na pocetnickim poslovima kao elektricar. vratim se posle RDM i igrac me ponovo ubija ja opet pravim POV sa instant replay od 5min i u obe prijave secem celu situaciju sa strima kako bi administracija imala kompletnu sliku dogadjaja totalno se zanemaruju Vasa pravila i vata se za slamku samo da mi se odbije prijava i da iste osobe privatno mogu da se osladjuju kako su navodno mene unistili ne razmisljajuci da sam osoba koja upravo takve situacije daju elana i volje da se borim za upravo takvu promociju na drustvenim mrezama buducim igracima kako ne bih prolazili istu torturu od starijih ograca na serveru. Cenim da postoje ljudi u administraciji koji zele boljitku ovom serveru jer u suprotnom ne vidim kako bi server imao uspesnu buducnost kada se lepo vidi bez obzira sto je prekrseno masu pravila da mi se odbija prijava da igraca stavite u demorgan, terate me da prekidam strim da Vam pravim i kacim POV i kad ga dobijete onako kako je od mene trazite odbijate ga jer vidite da imate posla sa mnogo teskim covekom koji ne trpi nepravdu. Zaista se Tom Chivas, Knele Drill i da ne nabrajam ostale trude da svoje prijatelje salju na mene i moju familiju samo ne vidim razlog sem ljubomore i licnim neuspehom u pravom zivotu i nadam se da ima neko u administraciji koji ce imati razumevanja ako ne za mene i moju familiju onda za uspesnu buducnost ovog servera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom