Postovana administracijo zelim uloziti zalbu na odluku administratora Sala Swayza, koji me najprije ubacio u Demorgan da promjenim ime ,a to isto ime koristim od pocetka igre na serveru i nisam nikada imao problem po pitanju toga.Cak i kada sam aplicirao za lidera Ballasa imao sam intervju sa vise admina i nitko mi nije rekao da je ime Gucci Sins problem....Nakon sta me ubacio u Demorgan razgovarali smo pa sam izrekao neke stvari ali nista ciljano da uvrjedim doticnog gospodina ali mi nikako nije jasno zasto mu je moje ime problem...Ali ako sam ga uvrjedio ispricavam mu se... Do situacije je doslo jer je doticni gospodin putem StreamSnipao dosao na farmu gdje smo se nalazili osoba Mima Mimi i ja, istoj dami je ponudio prevoz koji je ona odbila, i doticni gospodin se nasao uvrjedjen zbog toga i nakon 10 minuta me ubacio u Demorgan...A konstantno nas je "specao" za vrjeme voznje u Helikopteru.Vidim da se dosta ljudi zali na doticnog gospodina pa se nadam da cete nesto poduzeti po tom pitanju jer taj isti koristi funkciju Admina u svoje neke privatne svrhe i kvari RollPlay servera.Unapred hvala.