Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
316
Players nickname
Cazim Ramadaniii
Suspect ID
6565
Date of violation
May 22, 2022
Time of violation
15:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=x928n67N6A0

Cazim112

Player
Player
ma lizis mi kurac vidise na pov sta radis idi citaj pravila i tu bananu stavije na bulu i se vrti na nje

Ray Gold

Player
Player
niko nista nema sa tobom sta imas dolazit provocirat i drkat po nekome tko radi roleplay?? ako ti neznas sta bi od sebe i nemas pametnijeg posla onda nemoj ni drkat po drugima..

Ray Gold

Player
Player
ma lizis mi kurac vidise na pov sta radis idi citaj pravila i tu bananu stavije na bulu i se vrti na nje
sta se vidi?? kako smo se parkirali tamo i radimo RP ..
a ako mene admin kazni za ovo onda hocu također i njega da kaznis za: Non RP - Zabranjeno je kršenje RolePlay pravila. Najčešće je to kod početnika te se ne pridržavaju pravila. NonRp također znači i ometanje RP akcija, radnji itd..

pa neka majstor drugi put se uplice u neciji roleplay i dode da jede govna

Ray Gold

Player
Player
kad admini nemaju ovlasti da dodu tako da te odma posalje u zatvor i da ti warn jer ometas neciji roleplay onda cu ja uzet pravdu u svoje ruke pa cu ti ja biti admin i poslat te u bolnicu ako vec ne mogu u zatvor..

sve dok admini ne budu mogli momentalno reagirati ovakvi poput tebe ce ubijati igru na ovom serveru i drkat po drugima.. dosta mi je takvih poput tebe i ocekuj da svaki put ako ponovo pokusas to ces isto zavrsit.

Ray Gold

Player
Player
o42yV9l.jpg

toliko o tvom ponasanju.

Martin Diks

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV u kojem se cuje vas gla (id:6565)
  • Imate 4h

Ray Gold

Player
Player
Nisam kuci a i nemam ja svoj POV. Vidis na njegovom da on sam dolazi do nas i pocinje provocirati i tuci moje ljude. Mi smo dosli na pijacu svi sa motorima jer smo radili roleplay i po gradu i dodemo na pijacu i on dode drkati po nama.

Ray Gold

Player
Player
Mozda ima neko od mojih pov od roleplaya ali to mogu provjerit tek kad dodem kuci. Trenutno nisam doma

Status
Not open for further replies.
Top Bottom