p o v
Pogledajte vreme kada sam ga ubio na pov iznad.Zatim pogledajte sliku, vratio se 4 minuta posle.
Pogledajte vreme kada sam ga ubio na pov iznad.Zatim pogledajte sliku, vratio se 4 minuta posle.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Za ID 9255 brate gde se vidi na POVu da si me dovrsio, dosao je posle lik iz fam i podigao me sto se vidi na slici ID 4455.p o v
Kako je on znao gde si umro mgmg? A mislim da mogu i admini da provere logove da li te je revive-ao.Za ID 9255 brate gde se vidi na POVu da si me dovrsio, dosao je posle lik iz fam i podigao me sto se vidi na slici ID 4455.
Slobodno, i nije MG, jer je covek isao ka Families HQ.Kako je on znao gde si umro mgmg? A mislim da mogu i admini da provere logove da li te je revive-ao.
To PG nije. Ako hocete da nesto pricate naucite pravila. Receno je da kada podignes pusku sa poda sa puskom u ruci da nije pg.PG - dizanje oružja sa poda sa puškom u ruci. I ti ćeš biti kažnjen
PG je ako sa puškom podigneš, a sa pištoljem (revolverom) smeš.To PG nije. Ako hocete da nesto pricate naucite pravila. Receno je da kada podignes pusku sa poda sa puskom u ruci da nije pg.
Oces screenshot?PG je ako sa puškom podigneš, a sa pištoljem (revolverom) smeš.
AjdeOces screenshot?
Pa ajde ako si pitao Ivkeza, nije. Ali po logiki jeste.
ok lol #staymad 8_8Pa ajde ako si pitao Ivkeza, nije. Ali po logiki jeste.
Slazem se, ovo su bili lta i pg. Ali, gde sam ja (ID 9255) uradio NLR?Streamable izvolte ceo pov za lta