Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

DinoErent

Player
Player
Ime Porodice: Crnci
Leader Porodice: Dino Erent
ID vlasnika Porodice: 3287
Broj kuće od Porodice: 1433
Discord Leadera Pordice: dino#1984
Link forum profila: Dino Erent

Logo Porodice: https://media.discordapp.net/attach...070344734/image_31_1.png?width=473&height=473

----Istorija porodice----
Prošlo je par godina od kako sam otišao od svoje kuce, majke i oca. Sa svojim prijateljom iz detinjstva, Ivan Mafijas sam poceo raditi pošten posao na farmi. Na vožnji od smene mene i prijatelja udario nas je novi skupi bmw u našeg yuga i tako sam povredio jednog od pljackasa te je on postao invalid a naš 3 prijatelj koji je bio na prednje sedište je poginuo na licu mesta, da napomenem da je bio crne boje. Uspeli smo da pobegnemo jedva i obojica smo bili prestravljeni. Ti ljudi su poceli da nam salju pretece poruke na kucnu adresu. Ivan i ja smo uplaseni za svoj zivot. Naravno policija nista nije uradila i ti ljudi nisu nadjeni od strane drzavnih organa. Posle smo Ivan i ja odlučili dosijea da pocnemo da se bavimo nelegalnim poslovima i tako smo osnovali porodicu Crnci. U pocetku smo se bavili sitnim kriminalom kao sto je krijumčarenje droge itd, ali smo vremenom poceli i sa tezim delima te smo poceli sa pljackama ljudi, kola itd..

----Ciljevi porodice----
- Skupiti što više članova
- Biti najpoznatiji u gradu
- Osvojiti deo grada gde živimo
- Osvojiti što veću uticajnost porodice

----- Porodična pravila -----
- Nema vređanja i ponizavanja ostalih članova
- Sloga izmedju članova
- Postovanje vecih rankova

----Rankovi----
- Falcon
- Ubica