Dobar dan..zelim da se pozalim na administratora koji me je zatvorio za "spominjanje roditelja " .mi smo autoputem robali roleplay i dok smo robali naisli smo na lika i on je radio PG nije stao normalno bjezo ja sam ga onda htio pratit upravo radi snimanja a i publike koja je gledala okacili smo ga na forum ali administrator je nekim čudom pretpostavio da sam ja spomenuo roditelje ING momku ..ja naravno nisam ING rekao nista vezano za roditelje opsovao sam ali na discordu kao sto se jasno vidi na snimku znaci nista nije bilo vezano za igricu kada sam rekao "idi u picku svoje matere "ili "neces meni da bjezis jebem ti mater nije bilo ingame da me on cuje nit je bilo u fazonu da ga vrijedam nego pricom sa svojima ostalima i koji su me gledali to je bilo na discordu nista vezano za igricu ili za tog decka ja se ispricavam sto je to tako ispalo sto je rijecnik takav tokom igre ali pravila postivam i nisam glup da se dovodim upravo u ovakve stvari al na kraju i zbog toga sam dobio ban na 7 dana a uopce iskreno nije bila namjera da se vozim za njim i da psujem sigurno nebi to snimao i da se salje vama on nije htio da stane ja sam bio ljut jer vec je trebo zaustavit a nije se zaustavio i onda je poceo pg i onda sam ga pratio ja i jesam u videu napravio to da sam preso preko ceste na polje al ne da ja sada kvarim igru nego da se evidentira to da se vidi ja sam pokusao da stane na sve nacine da ga upitam jel zna uopce nesmije to da radi to je bio moj cilj... sve sto sam rekao u afektu nije bila ni jedne sekunde namjera da vrijedam nekog ingame ili bilo kako to je samo receno na discordu ...mi u fazonu tako pricamo zajebavamo se i sve al evo da nakon 2 dana igre tek usao u server se nalazim u ovakvoj situaciji za bezveze .... Lijep pozdrav i hvala na razumijevanju.