Prvo je ubio lika na BM a onda sutirao EMS da ne bi podigao lice bez svesti. Sve se vidi na povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da te pitam sta nisi okacio tog lika sta je mene ubioPrvo je ubio lika na BM a onda sutirao EMS da ne bi podigao lice bez svesti. Sve se vidi na povu.
Popi koktel na bahamima za mene lepotane <3da te pitam sta nisi okacio tog lika sta je mene ubio
Sto udaras EMS dok dize? samo mi to objasni i ubijas u GZAdmini sacekajte da i ja posaljem pov od pocetka dogadjaja
haahahah dobar ti pov XDEVO POV ZASTO SAM GA UBIO
greska linkEVO POV ZASTO SAM GA UBIO
a da te pitam zasto ga nisi objavio kad je mene ubio uradio je nlr,rk zato sto ti je kolega????Prvo je ubio lika na BM a onda sutirao EMS da ne bi podigao lice bez svesti. Sve se vidi na povu.
jos radi fearrp odbrojavao sam mu 5 sec da pobegne nije hteo,pretrazio me je nisam imo podignuti rukama,spomnuo je forum-MG,uradio je NLR,RK< za ovo sad ide povPrvo je ubio lika na BM a onda sutirao EMS da ne bi podigao lice bez svesti. Sve se vidi na povu.
slucajno sam udarao EMS pritisno sam rSto udaras EMS dok dize? samo mi to objasni i ubijas u GZ
Pogledajte ovaj pov od 3 min gde je prekrsio NLR,RK,P.Z.Z 1
SelfReport udaras na BM-u..evo zasto sam ga ubio
off topSelfReport udaras na BM-u..
Down bad..off top
Admini molim vas resite ovoDown bad..
resice te opusti se bez brige hahahahAdmini molim vas resite ovo