Dotična osoba po imenu Santo Capra je slala oglas "Bankomat br. 211". On poseduje bankomat br. 221 preko puta SAHP stanice. Moguće da je imao copy pastan tekst gde je napisao pogrešan broj. On je postavio žalbu na LifeInvader jer smo mu odbijali oglase.
Admin Nemanja Obama je prihvatio žalbu i uručio verbal LifeInvader-u.
Na žalbi nema dovoljno dokaza ( Oglas koj je on poslao ).
Na žalbi ima dokaza gde mi odbijamo oglas i gde mi postavljamo oglas. Svi radnici su mu odbijali oglase jer template za taj bankomat ne postoji.
Nakon što je lider LIfeInvader-a - Veljana Ćupić odbila oglas datoj osobi sa razlogom "Template za bankomat br. 211 ne postoji", osoba je poslala ispravan oglas "Bankomat br. 221 temp 1".
Admin je doneo pogrešnu odluku, jer se na žalbi ne vidi oglas koj je osoba poslala.
Admin Nemanja Obama je prihvatio žalbu i uručio verbal LifeInvader-u.
Na žalbi nema dovoljno dokaza ( Oglas koj je on poslao ).
Na žalbi ima dokaza gde mi odbijamo oglas i gde mi postavljamo oglas. Svi radnici su mu odbijali oglase jer template za taj bankomat ne postoji.
Nakon što je lider LIfeInvader-a - Veljana Ćupić odbila oglas datoj osobi sa razlogom "Template za bankomat br. 211 ne postoji", osoba je poslala ispravan oglas "Bankomat br. 221 temp 1".
Admin je doneo pogrešnu odluku, jer se na žalbi ne vidi oglas koj je osoba poslala.