Ime porodice: BLACK FAMILY
Vlasnika porodice i ID: Vlada Miskovic 19485
Broj kuće od porodice: 641
Forum link od vlasnika porodice:Vlada
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: vlada#6912
LOGO:
Pravila Porodice:
Nema vredjanja visih cinova niti vredjanja medjusobno.
Uvek pretstavljati svoju familiju kao dobru familiju.
Nema krsenja pravila.
Porodicna vozila se moraju vratiti u garazu sa napunjenim gorivom.
Slusanje visih cinova.
Rankovi u porodici:
1.Clan Porodice
2.Guard
3.Mafijas
4.Knele
5.Sergeant
6.Zamenik
7.Direktor
Ciljevi Porodice:
-Imati veliki biznis
-Uci u top 30 familija u gradu
-Biti poznati u gradu
Istorija Familije:
Pre 10 godina moj brat i ja smo ziveli sa roditeljima,nazalost posle nekoliko godina oni su se rastali i mi smo ostali da zivimo sa nasim ocem.Nakon kratkog vremena postali smo siromasni i nismo imali para ni da jedemo.Svi smo bili primorani da radimo na farmi da bi preziveli,radili smo na farmi 2 godine dok jednog dana neki nepoznati ljudi su dosli i trazili od mog oca da im da sve sto ima.Moj otac ih je molio da to ne rade da jedva imamo da jedemni su uperili puske u mog oca i naredili mu da im da sve,ali moj otac nije hteo to da ucini zbog nas.U tom trenutnku sam cuo pucanj iz puske i mog oca kako pada na pod.Od tog dana smo se moj brat i ja slozili da napravimo porodicu i da se jednog dana osvetimo tim ljudima.I tako je nastala porodica pod imenom BLACK FAMILY.
Vlasnika porodice i ID: Vlada Miskovic 19485
Broj kuće od porodice: 641
Forum link od vlasnika porodice:Vlada
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: vlada#6912
LOGO:
Pravila Porodice:
Nema vredjanja visih cinova niti vredjanja medjusobno.
Uvek pretstavljati svoju familiju kao dobru familiju.
Nema krsenja pravila.
Porodicna vozila se moraju vratiti u garazu sa napunjenim gorivom.
Slusanje visih cinova.
Rankovi u porodici:
1.Clan Porodice
2.Guard
3.Mafijas
4.Knele
5.Sergeant
6.Zamenik
7.Direktor
Ciljevi Porodice:
-Imati veliki biznis
-Uci u top 30 familija u gradu
-Biti poznati u gradu
Istorija Familije:
Pre 10 godina moj brat i ja smo ziveli sa roditeljima,nazalost posle nekoliko godina oni su se rastali i mi smo ostali da zivimo sa nasim ocem.Nakon kratkog vremena postali smo siromasni i nismo imali para ni da jedemo.Svi smo bili primorani da radimo na farmi da bi preziveli,radili smo na farmi 2 godine dok jednog dana neki nepoznati ljudi su dosli i trazili od mog oca da im da sve sto ima.Moj otac ih je molio da to ne rade da jedva imamo da jedemni su uperili puske u mog oca i naredili mu da im da sve,ali moj otac nije hteo to da ucini zbog nas.U tom trenutnku sam cuo pucanj iz puske i mog oca kako pada na pod.Od tog dana smo se moj brat i ja slozili da napravimo porodicu i da se jednog dana osvetimo tim ljudima.I tako je nastala porodica pod imenom BLACK FAMILY.