Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8926
Players nickname
Harleen Frances
Suspect ID
23735
Date of violation
May 30, 2022
Time of violation
19:49 i na
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XY_iMwtWqw8

Obrisani forum acc

Player
Player
Ne Mora da mi se vrati auto niti pare ali barem da bude banovan jer ja kao gradjanin baitam ovakve likove i samo cekam da nasednu da neko ne bih drugi naseo na to znate sta vam je posao on je meni treba davati neke stvari u ponudi ali me zajebao i samim tim ja sam sebe zajebao ali neka ako treba i jacu isto tako ali scammere necu da trpim ali dogovrili smo se njegova je bilo za tolko da mu prodam ali ja sam naseo

Logmex Gambo | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Pozz,samo da kazem da ces da dobijes Ban na 60 Dana,ti i on.
Razlog:
1.9 Zabranjeno je izbjegavati naše sustave prodaje/kupovine. Ako izbjegavate POREZ (npr. prodaja/kupovina/trgovina kućom/predmeti/automobili/odjeća za 1k, a zatim uzimate novac) | BAN 60 dana

Avdilj Pokmdekl

Player
Player
Ne Mora da mi se vrati auto niti pare ali barem da bude banovan jer ja kao gradjanin baitam ovakve likove i samo cekam da nasednu da neko ne bih drugi naseo na to znate sta vam je posao on je meni treba davati neke stvari u ponudi ali me zajebao i samim tim ja sam sebe zajebao ali neka ako treba i jacu isto tako ali scammere necu da trpim ali dogovrili smo se njegova je bilo za tolko da mu prodam ali ja sam naseo
Inace ako neznas porez se nesmje izbjegavati ovo si dzabe objavijo samo cete dzabe sada dobit ban obojica:ROFLMAO::ROFLMAO:

Obrisani forum acc

Player
Player
Avdilj Pokmdekl To jeste ali to je i cilj uvek su se ljudi plasili da prijave scamera na takav nacin evo ja sam prvi imao herca i da prijavim samog sebe i to ali njegova je bila ideja za porez izbegavati cak imam i sliku Ako ne sjebes ovakog scamera znaci kolko je puta on ko znam scamovao ja sam prvi put koj ga je prijavio za scam znaci ja sam tu posten od ostalih koji nisu prijavili jest to sto sam jeo govna cu da ih i posejem Nemam nista od laganja ja sve priznajem ako sam ja jeo govna ako nisam jeo onda necu

bokaa

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 23735 dobit će kaznu za Generalno pravilo 1.3.
  • Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom