Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7249
Players nickname
Filip Fillds
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
May 31, 2022
Time
00:37
Proofs
https://imgur.com/a/PYemnUE

Filip Filds

Player
Player
Igram arenu sa prijateljima i vidim vas nalog je blokiran, a nema nicega na forum. Molim za unbuna ili neki proof.

Filip Filds

Player
Player
Igram arenu sa prijateljima i vidim vas nalog je blokiran, a nema nicega na forum. Molim za unbuna ili neki proof.
Vidim da je u pitanju krada iz skladista to je radio Teo Fil (24377) koji je bas radi ovoga sto se meni desilo izasao iz igrice, ulazim danas ujutro u grad i pise mi Teo Fil zato jer je iz moje porodice da gospodin zvan Antonio Lucic zahteva da mu pokazemo skladiste, naravno cim sam cuo znao sam da je krao te je to i sam priznao. Nakon toga okrivio je i mene da sam to radio, a nisam. Gospodinu Lucicu sam dao
sve da pogleda kucu, skladiste uzme sve iz njega i sve mu vratio. Ja nisam kriv za nista nego Teo Fil. On je krao ja nemam nista sa time, a gospodin Lucic je odmah mene povezao zato jer sam glava familije jos uz to sam mu vratio sve sto je kreten od Tea uzeo i zavrsili sa time i sve je bilo dobro i sada dobio ban. Ponavljam ja nemam nista sa time i nije u redu da ja ispastam radi njega. Molio bih unban jer nije u redu da sam ja kriv radi njega zato jer sam glava familije. Znam da nisam kriv, al bi se zeleo ispricat u Teo Fil ime, a i u moje zato jer sam mangupa ubacio u familiju celom SAHP gospodinu Lucic i svima adminima. Ovaj server mi je predrag ljudi koji su u njemu i cela pozitiva u njemu zeleo bi ga ponovno zaigrat u sto kracem roku zato jer nisam kriv. Hvala na razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom