Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21101
Players nickname
Bojan Nostra
Administrators nickname
Nikola_Falcone
Date
May 31, 2022
Time
9:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eMHGMYGmucA

BojanZmn

Player
Player
Zalba na igraca mi je odbijena uz razlog da se ne vidi ID igraca koji me ubio. Izgleda da admin nije ni odgledao klip do kraja. Drugi put kada se vracam iz bolnice puca po ferariu covek iako ne vidi da sam ja, covek na metar od mene govorim mu da me opet ubije kao prvi put i ubija me pre upucivanja u RP situaciju.

BojanZmn

Player
Player
Ako se moja zalba uvazi molio bih da se dobro razmotri da li ovaj admin da nastavi da obavlja svoju funkciju. Pisati da se doda ID igraca na kog se zalite a pritom ocigledno da je id i u postu koji je popunjen i decko je napisao jos komentar sa njegovim ID. Plus odbijanje moje zalbe gde me covek ubija bez straha na to iako sam mu rekao da je i prvi put sniman kamericom. Bahacenje igraca koji imaju poznastva sa adminom. Pozdrav

pepi

Player
Player
Zalba na igraca mi je odbijena uz razlog da se ne vidi ID igraca koji me ubio. Izgleda da admin nije ni odgledao klip do kraja. Drugi put kada se vracam iz bolnice puca po ferariu covek iako ne vidi da sam ja, covek na metar od mene govorim mu da me opet ubije kao prvi put i ubija me pre upucivanja u RP situaciju.
NLR??

Status
Not open for further replies.
Top Bottom