Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9356
Players nickname
Mare Gold
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
May 31, 2022
Time
17:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/113677/

Mare Gold

Player
Player
Gospodin Gerrito Malchiny me je stavio u demorgan za ''CR'' bez apsolutno razloga. Na POV od lika koji me je prijavio se jasno vidi da mu ja blokiram put da kolege i ja mozemo da ga zaustavimo sto SME DA SE RADI. To sto osoba koja me je okacila krsi pravila i nakon zabijanja u zid nastavlja da vozi dalje je takodje kaznjivo ali ocigledno administrator nije za njegovu poziciju i zahtevam da se administrator skine sa pozicije sve dok ne nauci pravila, hvala.

Dzoni.Gold

Player
Player
Gospodin Gerrito Malchiny me je stavio u demorgan za ''CR'' bez apsolutno razloga. Na POV od lika koji me je prijavio se jasno vidi da mu ja blokiram put da kolege i ja mozemo da ga zaustavimo sto SME DA SE RADI. To sto osoba koja me je okacila krsi pravila i nakon zabijanja u zid nastavlja da vozi dalje je takodje kaznjivo ali ocigledno administrator nije za njegovu poziciju i zahtevam da se administrator skine sa pozicije sve dok ne nauci pravila, hvala.
JA SE SLAZEM SA OVIM LIKOM

Drac0n

Player
Player
LOL, da li je administrator upoznat sa PIT manuverom??? Čisto da ga naučim šta je:

Snimak

Btw, svaka čast za ODLIAČN PIT!

Mare Gold

Player
Player
Da dodam da covek koji me je prijavio koristi discord, a admin nije nista preuzeo povodom toga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom